Jump to content
c0der

Protejare Adresa EMail - AntiSPAM

Recommended Posts

Cu totii cadem plasa ca victime ale site-urilor, sau botilor care trimit mesaje spam, de le primesti pe adresa de email, fara sa vrei, de parca ai fi dat adresa la niste site-uri, dar credeti-ma nu sunteti vinovati totalmente.poate ar trebui sa aveti grija "data aviatoare".Sunt mii de programe-spam care fac in asa fel incat cei care trimit mesajele ba sa-si faca publicitate neinvitati, ba sa afle informatii referitoate la conturile dvs., parole,username - phising, si exemplele sunt nenumarate.de ce sa nu scapati odata de aceasta problema denumita SPAM.

1)nu mai dati adresa de email pe nici un site sau forum, nicaieri pe internet

2) intrati pe site-ul : http://www.domaintools.com/domain-privacy/email-protection.html iar unde scrie email address puneti adresa dvs de email si apasati butonul "encrypt" si astfel va encriptati propria dvs.adresa de email, iar codul va crea o imagine gif encriptata care va scoate un hash md5, iar poza o puteti da pe linistiti pe orice site/forum/ymess, oriunde pe internet fara sa mai aveti casuta de mail, inbox, invadata de mesaje anonime, rau intentionate, sau de publicitate enervante.

va va da un cod html care il puneti oriunde pe internet stand linistiti.iar cel care va vrea sa va trimita email, va trebui sa scrie adesa de email a dvs, fara sa dea copy/paste cum obisnuiesc multi sa faca reducand astfel 100% mesajele nedorite de la diversi boti

sper sa va fie de folos tutorialul meu, de curand am descoperit si eu trick-ul acesta, poate unii useri il stiau de mult..eh dar nu strica sa fie aici pe forum.

TINETI MINTE DE ACUM INCOLO NU MAI DATI ADRESA DE EMAIL NIMANUI SI NICAIERI PE INTERNET! -=daca doriti sa dati adresa de mail sau mess pe mess sau cuiva pe chat dati poza cu email-ul dvs. sau link catre poza, iar pe internet puneti script-ul acela pe orice site doriti sa va afiseze adresa de mail, sau un link catre script daca nu este activata optiunea de html pe forum/site.

:D succes

ps.no credits. se subintelege

Link to comment
Share on other sites

hackedss, ideea ar fi ca in loc de codul pe care il pui tu ar aparea o imagine cu mailul tau.

asta te-ar scapa de crawlere care indexeaza site-ul. nu ar stii sa interpreteze imaginea si nu ar sti sa citeasca mailul tau din imagine.

oamenii inteleg ca acolo este un mail.

phpbb si majoritatea forumurilor nu te lasa sa bagi cod html direct. ai putea sa faci mult rau in acest mod (vezi xss, csrf)

pe phpbb ai putea sa incerci ceva de genul acesta:

email.pgif?md5=a12ab225b0bfb9a1be971392ccd98a56

aici vad ca nu merge. am mai incercat pe un alt forum, tot phpbb si nu a mers nici acolo.

ideea este admirabila :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...