sparrowbit2 Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Vroiam sa va intreb,daca exista o aplicatie care modificheaza vocea,adica,ieu vorbesc la telefon cu un prieten si prietenul aude o alta voce Quote
Amad Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 "Modificheaza" , "ieu" ?Ia vezi aici daca acest program "modificModificheaza-mi vocea (1)Modificheaza-mi vocea (2) Quote
Guest Kovalski Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 (edited) sunt cateva aplicatii care iti modifica vocea in timpul unui apel, dar "ieu" nu am auzit de o aplicatie care sa-ti "modificheze" vocea, si nici ca partenerul sa auda voci, iar in cazul in care partenerul de viata incepe sa auda voci, trebuie internat la hospital. Edited January 30, 2014 by ps-axl Quote
CristianRoflmao Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Mare putoare esti -> Let me google that for youhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.gridmob.android.funnycall&hl=ro Quote
Active Members SynTAX Posted January 30, 2014 Active Members Report Posted January 30, 2014 Vroiam sa va intreb,daca exista o aplicatie care modificheaza vocea,adica,ieu vorbesc la telefon cu un prieten si prietenul aude o alta voce Daca vorbesti asa cum scrii nu stiu cine te intelege. Quote
CristianRoflmao Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Mare pacat che voicechange pentru iOS este diferit de ala Android..Bai baiatule tu vorbeste romaneste?Sau tu este de la alta tara si invatat limbaRO Quote