radaway Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 (edited) Salutare rst,Cont aici am de vreo 3 ani insa nu prea am frecventat forumul si am uitat sa imi fac prezentare Ma numesc Rada Ionut, am 19 ani am terminat liceul anul trecut si momentan ma ocup cu statul degeaba In trecut m-am ocupat cu carding ... acum vreau sa cunosc oameni noi si sa invat lucruri noi pe rstMa puteti gasi daca doriti la id : mata-i grasa@yahoo.com pentru idei impresii si ajutor reciporc>< Edited January 31, 2014 by TheTime
GraFFik Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 (edited) Salutare rst,Cont aici am de vreo 3 ani insa nu prea am frecventat forumul si am uitat sa imi fac prezentare Ma numesc Rada Ionut, am 19 ani am terminat liceul anul trecut si momentan ma ocup cu statul degeaba In trecut m-am ocupat cu carding ... acum vreau sa cunosc oameni noi si sa invat lucruri noi pe rstMa puteti gasi daca doriti la id : @yahoo.com pentru idei impresii si ajutor reciporcFaina descrierea!Toleran?? 0 pentru fraud? sau informa?ii ce faciliteaz? frauda online sau bancar?. Inclusiv mesajele private. (Skimming, CC, Orange, Craiglist, Okazii, programe de adunat emailuri de pe siteurile de licita?ii). Regula aceasta este cel mai strict respectat?, iar datele voastre vor fi oferite organelor competente, dac? ni se va cere acest lucru. Bafta pretenas! Edited January 31, 2014 by TheTime
Active Members SynTAX Posted January 31, 2014 Active Members Report Posted January 31, 2014 (edited) Ba banati-l pe terminatul asta. Va spun eu cu ce se ocupa. Toata ziua se joaca counter-strike, si fura/cumpara steamuri(cu carduri) apoi le vinde. Edited January 31, 2014 by SynTAX
tedeus Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Gura bate curu... In cazu tau... te bate totul. Poate se indura vre'un admin si iti da ban permanent. Macar asa stim o treaba...
TheTime Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Ai un like de la mine pentru ca ai fost sincer cand ai spus ce ai facut in trecut.Din pacate, ai si ban.