p3tru Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Exista vreo posibilitate in care sa pot avea domeniul principal www/panamea/ro pe un host iarwww1/panamea/ro pe alt hosting?@ Iar in legatura cu plata/taxa anuala la domeniile .ro cum a ramas? Am ramas in urma putin... Edited February 1, 2014 by p3tru Quote
EAdrian Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 f?-m? s? în?eleg, vrei acela?i domeniu pe 2 hosturi diferite?...sau.. vrei un subdomeniu hostat altundeva? Quote
MazaBoY Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Vrea ca domeniul de baza www.site.ro sa fie pe Host 1 si www.subsite.site.ro sa fie pe Host 2.Ceea ce cred ca nu este posibil...cel putin eu nu cred ca se poate.Pentru ca subdomeniul se bazeaza pe dns-urile domeniului de baza... Quote
p3tru Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 f?-m? s? în?eleg, vrei acela?i domeniu pe 2 hosturi diferite?...sau.. vrei un subdomeniu hostat altundeva?nu nu,www.site.ro pe hostingul principal iar www1.site.ro pe cel secundar. Quote
EAdrian Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 @MazaBoY, ba da este posibil.vezi: tekken.ro (este în românia) ?i imagehost.tekken.ro (anglia / justhost)Dac? asta vrea, îi explic eu.. este chiar foarte u?or. Quote
MadAgent Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Bineinteles ca merge. Iti pointezi domeniu si alias-ul(www) catre un IP, subdomeniul(sau www1) catre alt IP. Quote
tromfil Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Deci... avem a?a.1. Register Domeniu2. Hosting DNS (practic unde îi spui registerului s? se duc? s? vad? IP-urile)3. Hosting / Hostinguri IP-uriRegister -> Hosting DNS -> Hosting FilesDeci po?i avea o înregistrare A c?tre un hosting, iar alt? înregistrare la acel domeniu pe alt host.R?spunsul este da, po?i. Dac? ai nevoie de ajutor mai detaliat d? un semn. Quote
Robert1995 Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Da, pune domeniul cloudflare si e 1 minute "job". Quote
MazaBoY Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Deci... avem a?a.1. Register Domeniu2. Hosting DNS (practic unde îi spui registerului s? se duc? s? vad? IP-urile)3. Hosting / Hostinguri IP-uriRegister -> Hosting DNS -> Hosting FilesDeci po?i avea o înregistrare A c?tre un hosting, iar alt? înregistrare la acel domeniu pe alt host.R?spunsul este da, po?i. Dac? ai nevoie de ajutor mai detaliat d? un semn.Frumos, chiar nu stiam ca merge.Mersi ! Quote