say3er. Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 (edited) Am dat astazi de o retea de socializare care am gasit-o din intamplare pe Facebook si care mi se pare sa zic interesanta, fiind initiata de 3 romani din Bucuresti.Am gasit ceva informatii aici Kuende, noua retea de socializare pe placul tuturor - Silviu PopoviciEu nu cred ca are sanse in fata Facebook-ului..dar poate pe viitor, cine stie. Oricum mi se pare interesanta ideea. Edited February 2, 2014 by say3er. Quote
Silviu Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Cand am intrat pe site am crezut ca sunt logat pe Windows 98. Plus ca site-ul nu e inca terminat, sign-up-ul nu merge "Invitation is requiredInvitation has already been taken" si sidebar-ul e disproportionat, ajungand in footer. Quote
say3er. Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 Cand am intrat pe site am crezut ca sunt logat pe Windows 98. Plus ca site-ul nu e inca terminat, sign-up-ul nu merge "Invitation is requiredInvitation has already been taken" si sidebar-ul e disproportionat, ajungand in footer.Inca nu s-a deschis oficial... ca sa zic asa. Quote