zbeng Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Aici va las sami ziceti ce zi aveti azi eu incep cam asa : E o alta zi in care mi-am pierdut ideea, moralul e la pamant si marijuana e cheia… Quote
^OnlY_EoL^ Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 mha trezesc ....... mha duc la sc ..... stau la 1-2 ore ...... vin acasa ..... mha culc ....... intru pe pc ....... ies afara cu prietenii .... si vin pe la 1-2 si mha culc [ again ]Edit: oups ..... cred ca nu am inteles bn ! [ sunt mai greu de cap ]dak te refereai ... la cum e ziua de astazi..... PLICTISITOARE ! Quote
Guest BanKai Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 o alta zi pe care o incep astfel : ZBENG esti un RATAT ! Quote
zbeng Posted October 1, 2007 Author Report Posted October 1, 2007 poti sa sugi penisu fara sal uzi ma Quote
Black Pitbull- Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 E ora 10, ma trezesc, fac un dus cu apa rece,Lenea-mi trece, inca o zi noua gata sa ma-ncerce.Ce gol in stomac, frigiderul este posac,Dau drumul la calculator, ascult ultimul beat facut si ma-mbrac,Beau ceva, trag un fum, nu ma condamna,Gata de drum bocancii spun ca vor sa simta strada. Viata reala nu fictiune Quote