BLKoldSUN Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Am urmarit vide-ul, insa nu prea stiu ce sa spun. Nu prea inteleg de ce multi se bazeaza pe aceste likeuri de pagina si cam cat de mult ii ajuta. Like-ul (acel buton) a fost creat sa arate lumii ca tie iti place ceva anume. Stiu ca multi care au un site incearca sa se promoveze si pe FB, dar chiar si asa, nu vad rolul like-urilor. Oamenii intra, citesc articolul postat pe FB, si de vor pot intra pe adresa externa ce duce catre pagina web. Traficul organic se obtine nu prin like-uri, ci prin click si navigare.Nu stiu, sincer cei care vand like-uri dar si cei care cumpara sunt chiar prosti. Acum, nu o luati in rau, dar asta este adevarul. Acele like-uri, dupa cum si arata pe FB sunt ca si inexistente sau nefolositoare.Acum pot sa inteleg ca acele like-uri ar putea conta doar daca iti faci o pagina pe FB si sa nu ai un site, iar toate postarile tale sa conteze pentu ce? Poate doar sa promovezi ceva, iar daca promovezi, like-urile tot nu te ajuta, ci mai degraba conteaza numarul de vizualizari. Cred ca in final pot spune ca FB este bun doar de statistica, dar dupa cum a spus si tipul din video, pana si FB-ul te minte.Sunt multi, ba chiar foarte multi care se promoveaza cu ajutorul FB-ului, insa acele like-uri pot spune doar atat: AHAHAHAHA! Quote
P.O.C Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 OMG am vrut sa fac si eu un topic tot cu subiectul asta, e genial baiatul ala de la veritasium Quote
danger2u Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 interesant.acum am inteles de ce am doar 46000 de like-uri dupa 2 ani de munca.dar nu am de gand sa dau nici un cent la cei de la facebook. Quote