Oust Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 (edited) De ce doua sau mai multe configuratii identic (servere/routere/pc-uri/etc..) se manifesta diferit?Care sunt factorii care influenteaza functionarea unor sisteme identice, absolut identice, aceleasi piese, os, configuratii (fara probleme hardware) se manifesta diferit, unui sistem ii poate da eroare iar la celalalt sa nu dea, totul fiind instalat/configurat corect.Cum este posibil asa ceva?Temperaturile? Edited February 12, 2014 by Oust Quote
bcman Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Nu ai fost destul de explicit. Ai putea da mai multe detalii? Eventual s? ne spui ce fel de eroare apare? Quote
Oust Posted February 12, 2014 Author Report Posted February 12, 2014 Ipotetic vorbind @bcman.Nu am doua configuratii identice, nu am cum sa testez, dar m-am lovit (direct/indirect) de problema asta.De exemplu, am vazut acum pe un forum, aceasi versiune de router, Hardware/Software/ aceasi eroare la amandoi dar se manifesta diferit, unuia ii trece de pasul 2 dar la celalalt nu.Poate ti se pare penibila intrebarea mea, dar e ceva destul de deep. Quote
wildchild Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 R?spunsul la întrebarea ta const? în chinezul care a asamblat componentele. Quote
bcman Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Mai poate fi ?i în func?ie de cât de vechi sunt componentele ?i cât au fost folosite pân? atunci, altfel spus: uzura. Quote
Oust Posted February 12, 2014 Author Report Posted February 12, 2014 (edited) Mai poate fi ?i în func?ie de cât de vechi sunt componentele ?i cât au fost folosite pân? atunci, altfel spus: uzura.Da, sanse foarte mari, nu am mai trecut pentru ca ma gandeam la configuratii identice noi.R?spunsul la întrebarea ta const? în chinezul care a asamblat componentele.Da, m-am gandit si la asta, la fabricarea componentelor, etc. Dar oricum ele cand sunt fabricate trec prin niste teste, probabil acele masini nu testeaza la nivel de "01010101" (HEX) ((Nu gasesc alt cuvant)).Bun, deci pana acum avem:>75% Sanse- Probleme din fabrica- Uzura (Componente vechi - sau forjate)<15% Sanse- TemperaturaE posibil ca HDD-ul/CPU/RAM sau alta componenta sa dea rateu atunci cand instaleaza un soft (din cauza problemelor din fabrica) si sa nu instaleze calumea tot softul? De aceea uneori se cere reinstalarea unor programe? sau pentru ca ar fii alte probleme de privilegii, etc(chmod) ? Edited February 12, 2014 by Oust Quote
em Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Postul tau e prea general si se face ca un fel de ping-pong in care noi iti cerem informatii suplimentare.Ce ar fi sa zici calumea care e problema? Specific. Quote