gmail Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 Daca puteti si va intereseaza postati aici metodele voastre de a face $$$ Oferiti ceva detalii de ex- cat timp va luat pina sa ajungeti la suma respectiva ,cate ore lucrati pe ziSi daca tot eu am deschis thread vin cu citeva idei :Am inceput cu Digital Generation plateau baietii inainte acuma -BIG SCAM Bani facuti din PTP Nu am facut mai mult de 100 $ cu PTP treaba e buna daca ai 100- 200 vps uri + jingling +hitleap - 0000$Cei mai multi bani i am facut aici de fapt eu nu am facut nimic, le multumesc fetelor , eu doar am luat %Bani facuti din videochat + ewhoring (inchideti ochii:D) Quote
dicksi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 din carding=)) (sri just trolling) Quote
CristianRoflmao Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Frumusele sume Din videochat cum dracu faceai bani cu vcw-uri? sau ai tu "fufe" ?ON: eu am facut suficienti bani din ppd/cpa , nu ma dau mare Quote
gmail Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Frumusele sume Din videochat cum dracu faceai bani cu vcw-uri? sau ai tu "fufe" ?ON: eu am facut suficienti bani din ppd/cpa , nu ma dau mare 7 fufe timp de 1 an am avut Quote
AlMalalah Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 7 fufe timp de 1 an am avutNu vrei sa mi le dai sa le fac proba inainte sa le pui la lucru ? Asa ca sa aiba experienta... Quote
gmail Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Nu vrei sa mi le dai sa le fac proba inainte sa le pui la lucru ? Asa ca sa aiba experienta... No problem vina in MD Quote