fibrytzo Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 R3 all..ma numesc fibrytzo,am 17 ani sunt interesat de hacking,cracking,web design si sunt nou pentru ca pana acum am frecventat alte forumuri asemanatoare dar mai slabe calitativ.Imi pare bine sa fiu membru pe RST.
Ras Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 R3 all..ma numesc fibrytzo,am 17 ani sunt interesat de hacking,cracking,web design si sunt nou pentru ca pana acum am frecventat alte forumuri asemanatoare dar mai slabe calitativ.Imi pare bine sa fiu membru pe RST. welcome!ne cunoastem de pe alt forum.
fibrytzo Posted October 7, 2007 Author Report Posted October 7, 2007 Lol fratilor nici nu am venit bine in aceasta comunitate ca mi-a si fost spart site-ul de x.o care a zis "bine ai venit".E posibil asa ceva?
GoodKat Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Lol fratilor nici nu am venit bine in aceasta comunitate ca mi-a si fost spart site-ul de x.o care a zis "bine ai venit".E posibil asa ceva?Este posibil in mai multe circumstante posibile/imposibile, morale/imorale.
Imperfect Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Lol fratilor nici nu am venit bine in aceasta comunitate ca mi-a si fost spart site-ul de x.o care a zis "bine ai venit".E posibil asa ceva?Scuza-ma , dar cand am citit postul asta eram pe jos :mrgreen: . Bine ai venit , si data viitoare ai grija cu acel site