d3vtn Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Vreau sa scot limitele de la paypal adica cel cu €2.500,00 EUR pe an! De ce documente am nevoie?Precizez ca locuiesc in italia, nu am telefon fix sau cont bancar! In cate zile sar putea sa fie scoasa limita? Quote
sebywarlord Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Iti spune clar Paypal-ul de ce ai nevoie,nu stiu de ce mai intrebi si aiciCand ai acolo clar raspunsul,chiar dupa ce dai " Lift limits"In legatura cu timpul...ei spun cam 72 de ore,dar dureaza si pana la 3 saptamani Quote
syl3 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 la mine a durat doar 24hdaca nu ai proof of address, fa rost de la cineva de un extras de cont de pe internet banking, preferabil de la ING ca e un font foarte usor de clonat, il scanezi, il bagi in paint, scrii deasupra numele si adresa ta in acelasi loc, printezi, scanezi iar... piece of cake vezi ca trebuie sa scrii aceeasi adresa ca in buletin, nu conteaza cea reala. Quote