Jump to content

syl3

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by syl3

  1. incredibil cu ce-si ocupa unii timpul... daca stii cine e mircea badea, it's time to get a life
  2. daca ai rezolvat-o, povesteste cum
  3. Nu ma afecteaza cu nimic, la mine firefox nu se deschide cu pagina aia. Am incercat chrome dar nu nu am toate addonurile de care am nevoie.
  4. syl3

    Limitari paypal

    la mine a durat doar 24h daca nu ai proof of address, fa rost de la cineva de un extras de cont de pe internet banking, preferabil de la ING ca e un font foarte usor de clonat, il scanezi, il bagi in paint, scrii deasupra numele si adresa ta in acelasi loc, printezi, scanezi iar... piece of cake vezi ca trebuie sa scrii aceeasi adresa ca in buletin, nu conteaza cea reala.
  5. Nu are ce teapa sa va dea, doar nu sunteti prosti sa trimiteti masina fara sa fie banii restrasi din paypal. Daca vrea sa trimita bani in avans eu zic sa-l lasati, macar asa de curiozitate, sa vedem ce face. Dar eu zic ca in cel mai rau caz da un email fake de la paypal cum ca s-a facut plata, de parca cine-i prost sa nu-si verifice contul.
  6. Cand iti faci cont iti va aparea exact adresa in cont. Fiecare cont are alta casuta postala in UPS store deci dupa 300- va fi alt cod. Si de la 1 martie va fi alta adresa: Adresa: 108 E Scotland Dr. 04679 Oras: BEAR Stat: Delaware (DE) Cod Postal: 19701 Tara: USA Telefon: 302 565 9684
  7. Nu pe amazon, pe REI.com Tu cand ai dat comanda asta care ti-a ajuns?
  8. de acord cu tine, farataxe e cosmetizat destul de profi, de asta m-am si riscat cu ei... cineva a depus mult efort cu site-ul ala ca sa para user friendly, altfel nu le trimiteam marfa de 500 usd pe mana. pacat ca efortul ala nu s-a dus intr-o directie mai productiva. daca imi livrau comanda asta, ii faceam bogati in 2014. eu 99% cumpar din state cu livrare direct in ro, beneficiez de un vames foarte intelegator la posta de cartier. am nevoie de intermediar numai pentru site-urile care nu livreaza international, si vad ca a mai ramas cam un singur site pe piata... am mai folosit o firma care acum a disparut, tot asa treceau fara vama, pana intr-o zi cand s-a terminat smecheria.
  9. Am facut o comanda, pe 9 dec a semnat cineva pentru ea de primire, astazi din senin magazinul mi-a dat email cu "return received". Se pare ca nu mai au cum sa trimita coletele in Romania si le expediaza inapoi la sursa. Ma bucur macar ca voi primi banii inapoi, dar prinsesem o mega oferta si nu vroiam sa o pierd, daca stiam ca nu merge treaba foloseam alt site gen transporturi-sua.ro chiar daca trebuia sa platesc vama.
  10. Mi s-a pus pata sa-mi schimb IP-ul pe romtelecom. Nu-mi trebuie la nimic special, doar din curiozitate. Cica pe vdsl si fttb se aloca ip in functie de MAC-ul modemului. In cazul meu e un modem Huawei 655b. M-am conectat la 192.168.1.1 cu telnet, admin:admin, cu ifconfig nu vrea sa il schimbe, probabil pentru ca nu e super user. Aici am cam ajuns la limita cunostintelor mele de linux. Mai aveti si alte idei? Sau macar o sugestie ceva, in ce directie sa mai sap? linux version 2.6.21.5 (lihua@IBM_x3500) (gcc version 4.2.3)
×
×
  • Create New...