addynvk Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 salut!am un iMAC G5 17" si iam crapat dipaly-ul cam cat ar costa sa il schimb??puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydra20 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Recomand Pall Mall albastru. e mai bun ca uleiul de motor si salveaza viata calului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
addynvk Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 ba frate eu nu te-am intrebat de care p**a sugi.....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp112 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 salut!am un iMAC G5 17" si iam crapat dipaly-ul cam cat ar costa sa il schimb??puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate va multumesc!invata in pula mea romaneste si dupa aia posteaza" iam crapat dipaly-ul " = mi-am spart display-ul" puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate " = puteti sa-mi trimiteti si cateva linkuri daca se poate//Nu m-am putut abtine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bit-ul Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 invata in pula mea romaneste si dupa aia posteaza" iam crapat dipaly-ul " = mi-am spart display-ul" puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate " = puteti sa-mi trimiteti si cateva linkuri daca se poate//Nu m-am putut abtine !Si ce ai gasit gresit in propozitia asta de ai corectat-o?"puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Nu stiu cat de mult succes o sa ai sa gasesti un display pe la noi. Totusi, poti sa gasesti tot monitorul, ca sa zic asa, pe site-uri gen mercador, tocmai.ro. Ai mai multe rezultate aici. Poti incerca sa iei legatura cu vreunul din cei de acolo si sa vezi daca iti pot vinde doar monitorul. @kp112 puteai la fel de bine sa ii dai un pm, nu era cazul sa faci post pentru asta. Lui hydra deja i s-a dat ban.Invatati sa raspundeti la intrebarea pusa, daca vreti sa raspundeti. Daca vreti sa atrageti atentia unui user pentru ceva anume, folositi mesajul privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelo Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Si ce ai gasit gresit in propozitia asta de ai corectat-o?"puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate"Haide sa vedem.puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bit-ul Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Haide sa vedem.puteti sa imi trimiteti si cateva linkuri daca se poateMai bine taceai Ai fost la scoala degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...