gabybv Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Buna seara am cumaprat un iphone de la cineva care mi-a zis ca e codat pe vodafone , am verificat aiciiPhoneIMEI.info :: Free iPhone Unlock Checker imei-ul si mi-a dat acest rezultat , intreabarea mea este codat s-au este neverlocked deoarece aici am vazut ca apare sim unlocked , si ce inseamna activated : Yes ? Quote
danger2u Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Buna seara am cumaprat un iphone de la cineva care mi-a zis ca e codat pe vodafone , am verificat aiciiPhoneIMEI.info :: Free iPhone Unlock Checker imei-ul si mi-a dat acest rezultat , intreabarea mea este codat s-au este neverlocked deoarece aici am vazut ca apare sim unlocked , si ce inseamna activated : Yes ?este neverlocked si activated yes insemna ca a fost activat cu Itunes deci e folosit. Quote
gabybv Posted February 20, 2014 Author Report Posted February 20, 2014 Dar de ce cand bag cartela imi zice nici un serviciu ? Quote
danger2u Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Dar de ce cand bag cartela imi zice nici un serviciu ?atunci inseamna ca aia de la Iphoneimei nu zic adevarul. Quote
Pacalici Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Dar de ce cand bag cartela imi zice nici un serviciu ?Eu unu a trebuit sa imi schimb sim-ul ca nu il vedea chiar daca era taiat bine. Cred ca era din cauza ca era prea vechi. Mai bine cauti pe cineva cu sim care merge pe iphone si vezi daca tot no service da. Quote
dixongsm Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Dac?, IMEI-ul(013056003338545) este corect, ceva este "putred" cu acel iphone...2 întreb?ri: - pe Vodafone func?ioneaz??- data ?i ora sunt setate la corect? Quote
zbeng Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 This is an imei number for a product that has been replaced! Quote
d3nTz1k Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 ori nu e imeiu lui ori e blocat icloud dar omul a facut bypass ca sa poata sa il vada omu ca merge si sa il cumpere Quote