diual_layer Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 am deschis acest topic pentru a afla fiecare din gusturile celuilalt.. asa ca daca sunteti ff trend.. ce freze preferati?/ sau ce freze va faceti?? eu sincer acuma sunt tuns periutza.. ca sa cresca uniform.. si dupaia o sa incerc o freza.. gen EMO e destul ... si la gusturi de imbracamine.. ce pot sa zic.. daca cineva are gusturi ff bune.. sa ni le inpartasheasca si noua.. Quote
Guest BanKai Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 freza : cum ma trezeschaine : de preferintza fara dar daca is obligat sa port in general ma imbrac sport. Quote
kw3rln Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 freza include barba si mustata ! .. la barba incepe de la perciuni...coboara in jos pe gat..pan la sfarcuri..la sfarcuri niste forme trendi..apoi pe burta continua pan la pula .. i-am zis Perciuni_Hitler [nu va pot arata ca in poza eram foarte tanar]+ freza "cum te scoli":haine:"cand ma imbrac zici ca ma mut" Quote
diual_layer Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 uitati.. cine sa zic e in pana de idei cu freze.. aici va pot ajuta.. cele mai noi freze.. http://www.unisex-friseure.de/Style/Man.aspx Quote
diual_layer Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 zbeng .. tatuaju.. cercelu si freza.. sunt pericoll... inseamna ca pa tine te lasa parinti sa faci ce vrei Quote
x.o Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 freza : chelie cu perciunitzoale : de obicei ma incaltz in caciula iar peste mine trag niste iarba. Quote
Zeus Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Freza: par la 1 mmImbracaminte : 90% gama Ecko Restul : Haine de Geek sa ma mai scot si eu cu fatza mea de puscarias... Quote
i0nu7z Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 va sa zica nimeni pe aici nu poarta freze dealea "standard" cu foarte scurt pe lateral (eventual cu chicä foarte evidentiata) si modele g-a-y datorate oxigenari?Inseamna ca sunteti niste chifle out of trend ...ca sa zic asa.Deci .. cei care cunosc nu pot confunda denumirea de "sheptar" !!!Neaparat, repet NEAPARAT cu tricou roz mulat pe care trebe frate scris ITALIA continuând cu blugi cu multe briz-brizuri si adidasi mimin 3 milioane jumate... La asa tinuta "gangsta" esti numai bun de plimbat prin MALL impreuna cu baetii la care te duci evident cu bemveu' , mertu sau in cel mai naspa caz cu vectra lu' "al batrân", inmatriculat cu BOS, VIP, FBI, VIS, LOV, SEF, etc. Maneaua rasuna parca primejdios ptr 'vrajmasii' care tre sa te auda de la 3 cartiere distanta de parca ai fii inginer de sunet... semn ca e belea mare si tre sa se tireze .Zbeng .... sa ne traiesti tata! Quote
katmai Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 uitati.. cine sa zic e in pana de idei cu freze.. aici va pot ajuta.. cele mai noi freze.. http://www.unisex-friseure.de/Style/Man.aspxAcolo ma tund eu al filiala din Köln.... :wink:Daca imi pun eu poze pe forum......o sa fie site de matrimoniale l cate femei o sa vina :D:D:D:D Quote
dynamyc Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 asta inainte de a incepe sc suvitele alea mov imi par a photoshop :roll: Quote
Guest BanKai Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 suvitele alea mov imi par a photoshop :roll:un comentariu nenecesar facut din nevoia innascuta de FLAME. Quote
Ras Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 sunt tuns periutza si zbeng tatuajul tau arata a photoshop )))) Quote
nos Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 freza : eram tuns exact ca zbeng decat ca nu am cercel simplu asa fara vopseli ca numi place..inainte sa inceapa scoala(puscaria )haine : nu ma laud dar la scoala ma duc c-un tricou normal,.. bluza nike si adidasi depinde acuma am puma si adidas...de obicei puma.... mai shukari aia puma fac si yo poze maine poimaine.... Quote
zbeng Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 daca vrei iti mai dau poze ca sa nu iti mai sune a photoshop Quote
dynamyc Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 suvitele alea mov imi par a photoshop :roll:un comentariu nenecesar facut din nevoia innascuta de FLAME.nu am nevoie de flame , doar ca nu e frumos sa arati ce nu ai oricum era o supozitie Quote
zbeng Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 daca mai vrei dovezi vii in spania si ma vezi TOTUSI NU STIU CEMI PIERD TIMPU DAND EXPLICATII LA TOTI Quote
katmai Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Ce urat iti arata "coada" eu mi-o intind cu clapa ca altfel si al mien se increteste si arata ca naiba,oricum acuma nu mai ai ce sa intinzi ca nu o mai ai :? Quote
Black Pitbull- Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Pe scurt .... Rap ... din cand in cand ma inbrac si sport si normal de strada :arrow: Quote
diual_layer Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 eu prefer mai nou ce se poarta acuma.. si imi place destul demult.. dar si trebe investit daca vrei sa arati.. de obicei eu ma duc la scoala.. un tricou.. blugi si cureaua.. sa se asorteze.. daca nu cureaua.. atunci shapca..sau sacou .. si cand ii ceva ocazie speciala.. gen prima zi de scoala.. ect.. la costum.. a pimp siut... ador costumele. :X:X cine merge la costum . dar nu orice costum.. ori gri in duni.. ori negru in dungi.. cravata .. asortata cu batista.. de la piept din buzunar.. .. si asa.. cine mere asa la scoala. inseamna ca ala e tare de tot Quote
Guest Nemessis Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Doamne ce subiect de discutie Quote
grunter Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 cum bagati pozele fratilor ca eu nu m-am turnat Quote
tw8 Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 cum bagati pozele fratilorPui [img*]urlulcatrepoza[/img*], doar ca nu mai scrii stelutele alea.De acum, cand vezi ceva scris interesant, da quote la post si o sa iti dai seama cum a fost scris.Bafta! Quote