eesorin Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 este necesara verificarea identitatii pentru a cumpara bitcoins cu credit card de pe site-urile de vanzare a acestora??si daca da,in ce consta? Va multumesc Quote
1337 Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 este necesara verificarea identitatii pentru a cumpara bitcoins cu credit card de pe site-urile de vanzare a acestora??si daca da,in ce consta? Va multumescConsta in uploadarea unui scan dupa buletin/pasaport.Daca vrei sa faci ceea ce cred eu, zic sa renunti .O metoda mult mai usoara: https://localbitcoins.com/ Quote
eesorin Posted February 24, 2014 Author Report Posted February 24, 2014 .Daca vrei sa faci ceea ce cred eu, zic sa renunti . te gandesti numai la ilegalitati:) te asigur ca nu e cea ce crezi! iar pe acea adresa nu-mi cere verificare?te intreb pentru ca nu vreau sa imi fac cont acum ca sa aflu..ms de raspuns Quote
Elohim Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Verificarea consta cam in aceleasi lucruri care se cer peste tot:1) Poza color de la buletin ( multi prefera pasaport ) sau permis de conducere (rareori )2) Poza color dupa o factura de maxim 90 de zile in care sa conincida adresa dupa buletin/pasaport/permis Quote