Jump to content
sadik

[I'm out]

Recommended Posts

Baieti si Fete,

Mi-a facut placere sa fiu pe RST cat am fost insa mi-a ajuns.

Am cunoscut cateva persoane interesante cu care chiar am ce discuta si voi pastra legatura cu respectivii.

In rest ceea ce mi-a pus capac a fost chestia cu Valium. Ceea ce a facut el nu este corect, si nu, nu este etic. Insa reactia RST la situatia respectiva a fost exagerata si publicarea datelor lui fara cererea organelor competente, sau incompetente, a fost, este si va ramane o marlanie. Chiar si in cazul in care fiecare persoana care a votat "da" nu a facut vreodata o ilegalitate. Desi ma indoiesc.

Valium pare a fi un pusti. Si nu doar atat, pare sa fie un pusti cu potential care isi canalizeaza talentele aiurea. Iar voi ca o comunitate de "haxxeri", specialisti si altele ar fi trebuit sa fiti mai intelepti si sa il invatati. Si cand spun "invatati" nu ma refer la cum decurg suficiente diferente de opinii ca la gura cortului ci sa ii spuneti Gigel nu-i bine ce faci si o sa te arzi. Ia si incearca asta pe un site din Pakistan decat pe unul din Romania.

Insa nu, comunitatea de pe RST este ocupata sa decida cine este mai 1337, cine greseste si cine face bine, si mai ales cine are gramatica cea mai corecta. A si sa nu uitam de "abuzurile de putere" cat timp si energie pierduta pentru "vai sa moara mama mi-ai dat ban. te gasesc si te tau sa mor!". Really?

Cand am plecat din Romania am avut un motiv foarte bine definit. S-ar parea ca aceleasi logica se aplica si la comunicati de romani.

O zi buna!

sadik

Link to comment
Share on other sites

Bafta! sa ai grija de tine! Oricum e destul de trista situatia ta. In loc sa infrunti niste idei, alegi sa fugi(te retragi). Asa o sa faci toata viata? Deja mi-e mila de cei care or sa iti stea alaturi si or sa aiba incredere in tine.

Prostii nu trebuiesc incurajati. Si ted bundy avea potential.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...