BkDService Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Dupa cum spune si titlul, caut sa cumpar 1x CS:GO Gift. Pot plati in PM / BTC sau in cel mai rau caz, PayPal.ps: nu voi plati primul decat daca esti un utilizator "batran" pe aici. am dreptul sa refuz orice persoana.Daca aveti contactati-ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3nTleMan Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 am eu gift cs go. 7 europlata paypal . dar nu ofer primul. ti-l arat prin trade dar nu-ti dau primul.Nu am dat si nu o sa dau niciodata primul. Pentru ca traim in Romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 am eu gift cs go. 7 europlata paypal . dar nu ofer primul. ti-l arat prin trade dar nu-ti dau primul.Nu am dat si nu o sa dau niciodata primul. Pentru ca traim in Romania.El nu tot traieste in Romania? De ce n-ar gandi si el la fel ca tine? El a pus conditiile din start, daca ai vazut ca nu le indplinesti, esti liber sa nu postezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3nTleMan Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 El nu tot traieste in Romania? De ce n-ar gandi si el la fel ca tine? El a pus conditiile din start, daca ai vazut ca nu le indplinesti, esti liber sa nu postezi.Eu mi-am spus oferta. Daca este interesat ma caut prin pm. Nu l-am obligat eu sa cumpere de la mine. Ceea ce faci tu este sa te bagi in seama ca sa faci posturi..Poate baiatu nu gaseste pe nimeni si se razgandeste. Nu cred ca te deranjeaza pe tine ca am postat eu. Si nu cred ca sti tu ce intelege el prin batran. Am si eu vechime din 2011 pe acest forum.Ca nu am 2k de posturi ca tine, asta pentru ca nu postez aiurea. Postez doar unde am nevoie, nu sa-i critic pe altii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Pot intra eu cu team viewer si iti pun licenta personal in contul tau de steam, daca merge (nu mai stiu pe care le-am dat si care nu), trimiti 5e paypal si gata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BkDService Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Pot intra eu cu team viewer si iti pun licenta personal in contul tau de steam, daca merge (nu mai stiu pe care le-am dat si care nu), trimiti 5e paypal si gata ok dami un pm cu ceva date de contact, skype / yahoo sa vbim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Imi cer scuze pentru semi-offtopic, daca mai doreste cineva licenta de Global Offensive vand la pretul de 5 euro cod reincarcabil orange, valabil doar pentru prima licenta.//Tranzactie incheiata cu succes cu @BkDService. Multumesc. Edited March 14, 2014 by awnly3jhc2g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...