fedorffixxzz Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 (edited) Daca citesti acest mesaj, felicitari, ar trebui sa te bucuri, esti intr-o perioada speciala (daca eram prea devreme nu vedeam mai nimic, daca eram mai tarziu, nu vedeam galaxii pe langa noi si credeam ca suntem singuri). Locul acesta o sa moara candva, inghetat, asa ca fi fericit pentru ceea ce poti vedea acum.Cate ceva despre vizita ta pe aici (lb. engleza necesara):1. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Earth%27s_Location_in_the_Universe_%28JPEG%29.jpg [hi res]2. 3. Alex Cherney’s Videos on Vimeo <- tot ce vezi in video-urile respective este real (NU sunt efecte video)Si acum tine minte un lucru: de fiecare data cand te uiti in sus la cer, noaptea, si vezi stele, te uiti in trecut (nu e magie, este realitatea).edit: oups, am postat gresit, ma scuzati; trebuia la non-it Edited March 19, 2014 by fedorffixxzz Quote
Graphik Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 @puscarie a dat like unui articol despre spatiu.. how funny is that ? Quote
curiosul Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 (edited) Si acum tine minte un lucru: de fiecare data cand te uiti in sus la cer, noaptea, si vezi stele, te uiti in trecut (nu e magie, este realitatea).Stii, chestia asta a zis-o si Mihai Eminescu in poezia La steaua in urma cu aproximativ 150 de ani. @staticwater: Multumesc, am editat, am citit-o acum mult timp si credeam ca este din luceafarul. Edited March 20, 2014 by curiosul Quote
staticwater Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Stii, chestia asta a zis-o si Mihai Eminescu in poezia Luceafarul in urma cu aproximativ 150 de ani. "La steaua" nu Luceafarul!Poezii Romanesti Quote
fedorffixxzz Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 Stii, chestia asta a zis-o si Mihai Eminescu in poezia La steaua in urma cu aproximativ 150 de ani.[...]Asta spune ceva despre geniul lui Quote