manxten Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Salut! Lucrez la un site si am nevoie de un sfat. Cum as putea face un script care sa ii permita vizitatorului sa sorteze datele(descrescator/crescator dupa pret, alfabetic, cele mai noi) folosindu-se de exemplu de un SELECT. Vreau sa stiu daca exista vreo metoda in care sa nu folosesc chestii prea avansate de javascript(inca sunt junior in javascript) sau jQuery. Atasez o imagine ca exemplu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 SELECT * FROM `tabel` order by `pret` desc/asc limit 4desc/asc = descrescent/crescentlasi dau desc sau asc, cum doresti tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manxten Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 (edited) SELECT * FROM `tabel` order by `pret` desc/asc limit 4desc/asc = descrescent/crescentlasi dau desc sau asc, cum doresti tu.pai asta stiu, dar eu vreau sa le poata ordona si alfabetic de exemplu, nu decat dupa pret. de aia am zis ca sa folosesc select(aici ma refer la tagul <select> si nu la comanda SELECT din mysql)si plus ca dupa nu stiu cum sa le afisez ca la mine pe site default la afiseaza cum sunt in DB fara sa se ordoneze de pe ceva anume. eu cand aleg optiunea de ordonare din tagul select ar trebuie sa fac o interogare si cum as putea afisa iar produsele dupa interogare. DAND UN REFRESH CU TAGUL <META> oare? Edited March 20, 2014 by manxten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 brut: on select post that, iar that parsezi in noua interogare si tadaaa se face afisarea dupa sortarea aleasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubfx Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Pe ce platforma lucrezi ? Daca lucrezi cu smarty, te pot ajuta eu cu o paginare simpatica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...