Active Members SynTAX Posted March 26, 2014 Active Members Report Posted March 26, 2014 Numai prostii aveti in cap. Faima si respectul se dobandeste in ani de munca cinstita, nu cersindu-l la colt de strada. Quote
united7170 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Aici ai dreptate, dar daca omul nu scoate "bani multi" si face si el de la unu 200 de la altul la fel ? Crezi ca se obosesc aia sa-l caute pentru 200 de dolari ? Ii cauta pe aia nesatui care fac zeci de mii de euro Eu unul nu incurajez la prostii !!!Da! Se obosesc sa te caute si pentru 30$. Nu stii ce fomisti sunt astea... ON: Da ti se poate afla ip daca folosesti tor / hotspot si alte cacaturi. Quote
mark0 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Un admin sa stearga acest topic sau macar posturile care contin IP-ul meu..Un Forum PLIN de HACKERI imi stiu IP-ul.Ce se poate intampla??? em Ce o fost in capu tau de mioi pus IPu pe forum Pai tu pui de hecer da-ti singur seama ce se intampla daca faci magarii. Quote