Corex Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 (edited) Cuvant inainteInitiatorul proiectului este Reckon cu site-ul lui pentest-academy.comDupa ce s-a inchis site-ul lui a facut publice scripturile si am spus sa il redeschid eu din nouNu a publicat partea de XSS deci a trebuit sa o refac eu de la 0 desi inca nu este in totalitate gata m-am ganditCa este folositor si cat am lucrat si sa o updatez pe parcurs ce termin cate un nivel nou.Ce etape trebuie sa treci la SQL injectionLa SQL injection aveti 4 nivele de cursuri cu 4 exameneDupa fiecare lectie terminata aveti cate un examen , la terminarea examenului veti fi trecuti in HOF la categoria unde ati absolvit examenulCe etape trebuie sa treci la Cross Site ScriptingLa Cross Site Scripting tot aveti 4 etape deocam data nu avem examene Dar le voi adauga pe parcurs , aici veti invata metode de a trece de FiltreCum ar arata codul in spate si cum se recunoaste un XSS CURSURI SQL INJECTIONSQL INJECTION NIVEL 1 UNION BASED SQL INJECTION NIVEL 2 ERROR BASED SQL INJECTION NIVEL 3 DOUBLE QUERY SQL INJECTION NIVEL 4 XPATH INJECTION CURSURI XSS (CROSS SITE SCRIPTING)XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 1XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 2XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 3XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 4©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©Proiect realizat de Reckon & Corex©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©© Edited March 25, 2014 by Corex 1 Quote
Byte-ul Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Greseli gramaticale fara numar pe prima pagina. Quote
Corex Posted March 25, 2014 Author Report Posted March 25, 2014 Greseli gramaticale fara numar pe prima pagina.Am sa corectez , am facut descrierea in graba . Quote
SilenTx0 Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Mai faci multe topicuri cu rahatul tau de site? Quote
911 Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Cuvant inainteInitiatorul proiectului este Reckon cu site-ul lui pentest-academy.comDupa ce s-a inchis site-ul lui a facut publice scripturile si am spus sa il redeschid eu din nouNu a publicat partea de XSS deci a trebuit sa o refac eu de la 0 desi inca nu este in totalitate gata m-am ganditCa este folositor si cat am lucrat si sa o updatez pe parcurs ce termin cate un nivel nou.Ce etape trebuie sa treci la SQL injectionLa SQL injection aveti 4 nivele de cursuri cu 4 exameneDupa fiecare lectie terminata aveti cate un examen , la terminarea examenului veti fi trecuti in HOF la categoria unde ati absolvit examenulCe etape trebuie sa treci la Cross Site ScriptingLa Cross Site Scripting tot aveti 4 etape deocam data nu avem examene Dar le voi adauga pe parcurs , aici veti invata metode de a trece de FiltreCum ar arata codul in spate si cum se recunoaste un XSS CURSURI SQL INJECTIONSQL INJECTION NIVEL 1 UNION BASED SQL INJECTION NIVEL 2 ERROR BASED SQL INJECTION NIVEL 3 DOUBLE QUERY SQL INJECTION NIVEL 4 XPACH INJECTION CURSURI XSS (CROSS SITE SCRIPTING)XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 1XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 2XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 3XSS (CROSS SITE SCRIPTING) LEVEL 4©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©Proiect realizat de Reckon & Corex©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©De cand iti permiti sa spui ca proiectul a fost realizat de Reckon si de "Corex" adica de tine? Reckon nu ti-a dat voie sa faci asa ceva, el nu a lucrat cu tine la asa ceva, ar trebuii sa fi prea nesimtit sa scrii asta.XPACH SQL Injection E XPATH nu XPACH, vai de coaiele tale. 1 Quote
Corex Posted March 25, 2014 Author Report Posted March 25, 2014 De cand iti permiti sa spui ca proiectul a fost realizat de Reckon si de "Corex" adica de tine? Reckon nu ti-a dat voie sa faci asa ceva, el nu a lucrat cu tine la asa ceva, ar trebuii sa fi prea nesimtit sa scrii asta.XPACH SQL Injection E XPATH nu XPACH, vai de coaiele tale.Partea XSS este facuta de mine ! partea SQLI este facuta de el. Quote