RSTNinja Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Salutare tuturor !As vrea sa fac un site generalist cu articole in limba engleza insa nu stiu daca e bine sa cumpar un domeniu cu PR 5 verificat , trust flow si toate cele sau sa incep cu un domeniu "never registered" ?In situatia in care as opta pentru un domeniu cu pr mare e posibil ca backlinkurile sa-si piarda natura contextuala si implicit sa ajung mai greu pe prima pagina decat daca as folosi un domeniu total nou ? Quote
dark-angel Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Aici depinde de nisa pe care o sa o folosesti, sa o dezvolti, samd. Daca vrei sa faci un alt site cu articole in engleza dar cu o nisa diferita iti recomand sa-ti iei un domeniu nou. Quote
daatdraqq Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Ala cu PR5 e bun sa-l cumperi daca iti permiti dar doar ca sa continui ce a inceput cel cate l-a detinut . Daca nu e pe domeniul tau , inregistreaza unul nou. Quote
RSTNinja Posted March 27, 2014 Author Report Posted March 27, 2014 Ca sa nu muncesc degeaba cred ca o sa aleg un domeniu nou. Va trece ceva vreme pana voi obtine "increderea' lui Goagle.....insa cel putin nu risc nimic. Multumesc baieti, pentru sfaturi. Quote
redlinesoft Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 nu te gandi ca un domeniu nou, cu PR0 ajunge greu pe prima pagina. Eu as lua cel vechi daca as continua cu obiectul de activitate care a fost inceput pe el.Daca nu ia unu nou. Ai grija la nume... Quote