Htich Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Free Top Game DownlodUn site de unde poti lua hackuri 2014 la diferite jocuri.PS : Am gasit multe filmulete legate de hackurile postate de pe situ-l acesta.OFF: Sincer nu am incercat nici unul , recomand in caz de folositi un hack de pe situ acela sa imi lasati un mesaj off/pm in caz de sunt "facaturi". Quote
vex0r Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Is facaturi, sa fii siguri de asta. Editeaza postul ca... surveys Quote
Htich Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 Is facaturi, sa fii siguri de asta. Editeaza postul ca... surveysAi incercat vreun hack ? Daca e sa ne luam dupa toate siturile care au hack pentru jocurile de pe facebook , ce am zice sunt facaturi ?Am zis care incearca asa ceva (gen intr-o masina virtuala de exemplu ) ar trebui sa imi zica si mie macar pe pm , daca e safe sau nu ca sa pot sa downloadez si eu de acolo ceva hack-uri la ce jocuri joc . Quote
sebywarlord Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Credeam ca ti-am mai explicat de 5x pe mess: Tot ce vezi cu survey e fake,mai ales daca e vorba de game hacks Quote
tudor13mn13 Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Facatura facuta de un chinezoi care se bucura ca primeste 5$ pe luna ...//cum a zis si seby .. tot ce e cu survey e facatura. Quote