edyshmen Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 sunt si eu de 1 luna pe forum mi se pare...nushu`...ce ssa va zic despre mine...1.73m....61 Kg, obsedat de CS...de cola si calculator...stau de la 9 dimineatza pan la 2 dimineatza......vreau sa invatz kestii deastea de hackerit adik vreau sa stiu sa belesc un forum un site si neshte parole... Quote
MaHaReT Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 lasa cs-u , nu mai bea cola , si punete temeinic pe invatzat :) io unu ma feresc sa beau cola [nu afce bine] si cs, CREEAZA DEPENDENTZA !! alceva , pc'u[in general netu , ca un pc fara net acuna nu'i mai vad rostu] ""NU CREEAZA DEPENDENTZA"" , a , BUN VENIT !! [de 1 luna] io's de 2 amxim 3 saptamani ! Quote
eddie47 Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Acuma te-ai gandit sa te prezinti ? :@ :@ Quote
indoz Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 helow man! Sfat : citeste toate topicurile dp forum , nu numai pe astea noi Quote
rellik Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 si io tot dupa cateva saptamani m-am prezentat..si .. cand te fac la un cs 1vs1? ce harta vrei tu, ce arme vrei tu .. pe un pet de bere Quote
P1tbull Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Parerea mea este k n-ar trebui sa mai stai atat de mult pe la calculator..mai ieshi si tu afara...vezi tu..k dupaia o sa zica si baietii k ejti tocilar:)..chestia e k poate nui asa da dak stai atat de mult la comp inebunesti Quote
Screech Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Pytbullu")</div>Parerea mea este k n-ar trebui sa mai stai atat de mult pe la calculator..mai ieshi si tu afara...vezi tu..k dupaia o sa zica si baietii k ejti tocilar:)..chestia e k poate nui asa da dak stai atat de mult la comp inebunesti Ce conteaza parerea celorlanti? Daca ptr. el e bine sa stea mult la pc este OK, prieteni care-i zic asa ceva, habar nu au ce zic Bun venit edyshmen Quote
P1tbull Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 da ma asa este...dar mie chiar dak imi place sa stau mult la comp nu pot...ma doare capu dupa cateva ore.. Quote
Screech Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 alex, pai si atunci ce cauti pe un forum de hack? Quote
edyshmen Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 o fi crezand ca e hackeritze bune de pula pe aci:)) LOL Quote