Gio33 Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 (edited) Ofer screenshot-uri de pe desktop-ul VNC-urilor.Long story short:Primesc lista cu VNC-uri in format IP-pass pe rand (sau ceva asemanator)Ofer inapoi arhiva (uploadata undeva cu pass) cu screenurile cu nume la fel de tip ip-pass.jpgPret pe 100 screenshoturi = 1LTC sau echivalent in alt crypto (asta inseamna 100 VNC-uri bune pe care sa se poata conecta, nu imi dati 100 din care 50 nu merg si vreti sa platiti jumate.) Pretul e negociabil in functie de cate vreti.Pentru cei care nu stiu, serviciul pe care il ofer usureaza foarte mult munca de a sta si te conecta pe fiecare VNC in parte sa vezi ce si cum.Daca ceva nu e bine cu postul meu rog sa fie sters, deasemenea va rog fara offtopic sau faze gen "ce oferi tu gasesc moka etc (fiindca ma indoiesc ca gasiti)" .Garantez ca lista de vnc-uri ramane intre noi, nu ma apuc s-o vand etc.Pentru cei care nu au incredere fac 10screenuri de test, dupa trimiteti plata, dupa confirmare primire plata va fac restu cate vreti.Bonus va las aici o arhiva cu screen-uri sa va delectati. ( tineti minte ca ideea e sa vedeti modelul de screenshot vnc, nu calitatea VNC-ului , asta nu tine de mine).http://www75.zippyshare.com/v/84631815/file.html Edited April 19, 2014 by Gio33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Nu vreau sa stric combinatia, dar de ce ar platii cineva pentru o chestie free inventata cu ani in urma ?https://rstforums.com/forum/83948-vnc-snapshot-features-usage-vnc-snapshot-includes-all-standard-vnc-viewer.rst#post540321 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 A mai facut cineva acum vreo luna un script de genu si se vindea pe bani frumosi, am facut si eu unul si am zis sa ofer un serviciu, ce ai postat tu e destul de primitiv, nici macar nu ii poti oferi parametrul de pass printr-un argument.Anyway puteti inchide/sterge topicul. Sa isi faca fiecare daca sunteti asa priceputi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 "Un fel de doua feluri" / acum 6 luni ati cautat program de facut SS pt VNC ... acum oferiti servicii /@Eric stie ce zice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 A mai facut cineva acum vreo luna un script de genu si se vindea pe bani frumosi, am facut si eu unul si am zis sa ofer un serviciu, ce ai postat tu e destul de primitiv, nici macar nu ii poti oferi parametrul de pass printr-un argument.Anyway puteti inchide/sterge topicul. Sa isi faca fiecare daca sunteti asa priceputi.Eu am reusit sa fac executabilu mass in mai putin de 5 minute sa-mi salveze imaginile exact cum ai facut tu mai sus, inclusiv cu threads, totul in bash.Si sa va mai invat ceva? Cauta-ti un soft de linux ( ocr linux ) si iti cauta si text pe poze, nu le mai iei manual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroici Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Eric, nu te supara dar softul ala de recunoastere ce acuratete are? Poate recunoaste chestii complexe? Depinde de rezolutie?Ma intereseaza sa imi faca difereta intre OS-uri si daca sunt locked sau nu.Merci anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...