D4Rk M3sSIah Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Pai da ... CUM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo11 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Folosesti un program care sa ii sparga parola. Incerci cu un dictionar bun....daca este ceea ce banuiesc eu ( o arhiva luata de pe torrente) ...atunci s-ar putea sa iti fie parola chiar in numele fisierului. Daca totusi nu e in numele fisierului dar este un fisier luat de pe torrente avand continut ce se gaseste in general pe torrente ...atunci incearca sa vezi de cine e facuta arhiva, cauta parca pe forum la mininova.org ...era un topic in care se postau toate parolele ce sunt gasite de useri despre torrente. Daca totusi m-am inselat atunci da mai multe detalii ....despre ce arhiva ai si ce anume crezi ca este in ea, de unde ai luat etc ...poate gaseste alticeneva o metoda de a deschide arhiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konkhra Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Specifica ce tip de arhiva este. Daca fisierul este luat de pe vreun site warez nu prea ai sanse sa-i spargi parola. Sunt destul de bine protejate cu parole kilometrice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Nu nu .....Este o arhiva simpla a unui dcument din hard-disk! Catziva kb, mi-a facut un "amic" o farsa, dar a uitat si el parola si acel document imi trebuie acum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 atunci foloseste bruteforce asupra amicului, ca sa aflii parola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 deci chiar conteaza tipul arhivei. specifica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Pai ce sa fie de specificat ....E facuta cu winrar! Procedura normala: Add to archive > Advanced(parca ...) si Set Password! Nu e mare lucru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 deci este format rar.am un bruteforcer pt rar dar merge foarte foarte lent, aproximativ 27 de parole pe secunda. daca nu ti se pare rar considera faptul ca un bruteforce pe md5 merge cu o viteza de 4mil de parole pe sec.daca era zip puteai sa faci un trick si sa scoti fisierele din zip fara sa fie nevoie sa aflii parola.asa nu stiu cum sa te ajut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Pai 27 de parole/sec., bun, dar ce parole? Le baga el la "vrajeala"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 hai sa stabilim un limbaj de baza, ca sa ne putem intelege.vrajeala... nu stiu ce e stie sa faca bruteforce, sau bruteforce cu dictionar.ca sa intelegi faza, cu dictionarul meu care are vreo 7mil de parole, ti-ar lua 3 zile non-stop ca sa incerci bruteforce pe acea arhiva.si tot e posibil sa nu o gaseasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 baga parole la vrajeala = baga la parola niste cuvinte presetate si probabil cum se nimeresc combinatiile de litere! Chestia cu brutefroce e foarte ... aiurea Eu ma gandeam ca sa fie un mic programel hack, care intra in arhiva si o "sparge" fara sa trebuiasca sa bag o parola ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Eu ma gandeam ca sa fie un mic programel hack, care intra in arhiva si o "sparge" fara sa trebuiasca sa bag o parola ...de asta te intrebam, pentru ca daca era zip, puteai sa faci ceva asemanator.repet, cand ceri ajutor, ofera cat mai multe informatii legate de problema ta. daca se stia de la inceput ca este .rar era mult mai simplu, nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 Pai am fi ajuns la aceeasi concluzie ca si acum: e greu!Si in plus, nu stiam ca este importanta diferentza dintre tipul arhivelor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo11 Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Ok ai zis ca prietenul tau nu mai stie parola...dar intreaba-l poate iti poate da detalii de genul: sunt numai litere, sunt numai cifre, cifre si litere, litere mari si litere mici ...etc ....in felul asta reduci destul de mult timpul de bruteforce. Daca iti spune ca este un cuvant din dictionar, atunci cauta un dictionar de perole .....da-mi mai multe detalii si poate te pot ajutaEventual daca nu este prea important fisierul tau ...ataseaza-l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 daca era zip puteai sa faci un trick si sa scoti fisierele din zip fara sa fie nevoie sa aflii parola.asa nu stiu cum sa te ajut.Spune-ne si noua trickul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 nu mai gasesc crackerul.oricum se poate face decodarea arhivei daca vezi in arhiva un fisier pe care il ai deja dezarhivat.daca gasesc, postez aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimuleTzu Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 am si eu o arhiva zip parolata , dimensiuni de 15 kb ! cum as putea sa aflu pass ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 ok, am cautat mai mult. si am gasit un tutorial pt voi.nu am timp sa fac acum unul in romanahttp://www.securiteam.com/tools/5NP0C009PU.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Interesant tutorial! Ma rgo, nici eu nu am timpul necesar momentan pentru a-l duce la final! Insa ar trebuie sa adaug faptul ca acolo scrie k e pt. .zip, arhiva mea e .rar P.S. Ar prinde bine un tutorial in romana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 cum am spus, pentru rar nu se poate aplica aceasta metoda.din cate stiu eu pt rar exista doar bruteforce dar este extrem de lent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 cum am spus, pentru rar nu se poate aplica aceasta metoda.din cate stiu eu pt rar exista doar bruteforce dar este extrem de lent.heh...inseamna ca nu stii prea bine pentru ca nu ai cautat unde trebuie, rusii fac programe de spart parole, si nu numai ca le fac...dar le fac si de calitate...un program de password recovery pentru winrar testa cateva sute de mii de parole pe secunda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 cel mai rapid program pe care il stiu eu este aici: http://www.password-crackers.com/en/category_99/observi ca cel mai rapid program de aici, pentru rar 3.0 are o viteza de 140hash/sec pe un core 2.astept link cu rar password cracking software care face sute de mii pe secunda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Jones Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Si eu as avea nevoie de un program de spart arhive rar dar din ce am vazut pe net nu prea e rost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Si eu as avea nevoie de un program de spart arhive rar dar din ce am vazut pe net nu prea e rosteu zic sa nu-ti bati capul ca nu are rost. pot sa-ti dau un dictionar maricel, de vreo 7mil de cuvinte, care contine si cuvinte in romana si sa-ti lasi calculatorul peste noapte sa faca bruteforce, poate prinde ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Jones Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Si eu as avea nevoie de un program de spart arhive rar dar din ce am vazut pe net nu prea e rosteu zic sa nu-ti bati capul ca nu are rost. pot sa-ti dau un dictionar maricel, de vreo 7mil de cuvinte, care contine si cuvinte in romana si sa-ti lasi calculatorul peste noapte sa faca bruteforce, poate prinde ceva.Asa mergi la ghici .Am avut unele arhive cu parola litera-numar de 10-11 caractere...Nu cred ca mai ai ce sa faci la o asemena parola..sau daca ai ..stai mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...