Goke Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 1.Telefon Mobil Overmax Vertis YOU 3G Dual SIM Black vertis you black2.Telefon Mobil GoClever QUANTUM 4 Dual Sim Black quantum_4_blackIn curand imi iau un telefon , insa sunt indecis la care ar fi mai bun , alegeti si motivati raspunsulpoate chiar si niste mici videouri pt 1 daca se poateSi mai am o intrebare pentru 1 am vazut ca nu are acele butoane specifice android-ului sub touch , si ca acelea vor aparea pe ecran.. nu va face img mai mica ? Quote
hydra20 Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 In mod normal as zice primul, mai ales pentru camera. Quote
Goke Posted April 26, 2014 Author Report Posted April 26, 2014 in afara de camera pentru ce altceva este mai special decat primul ?si am mai scris in post o chestieSi mai am o intrebare pentru 1 am vazut ca nu are acele butoane specifice android-ului sub touch , si ca acelea vor aparea pe ecran.. nu va face img mai mica ? Quote
modo74 Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Eu vreau sa-mi cumpar modelul 1 (Telefon Mobil Overmax Vertis YOU 3G Dual SIM Black vertis you black) este un model bun il are un prieten. Quote
Goke Posted April 26, 2014 Author Report Posted April 26, 2014 Eu vreau sa-mi cumpar modelul 1 (Telefon Mobil Overmax Vertis YOU 3G Dual SIM Black vertis you black) este un model bun il are un prieten.daca ai skype , mess , facebook cv dami-l prin PM sa mai discutam Quote
sleed Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Am vazut ca preferi Dual-Sim. Eu am un L5, Dual Sim si sunt foarte multumit de el. De ce nu te uiti putin peste L5 Dual Sim ? Recomand! Quote
Sithalkes Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 (edited) in afara de camera pentru ce altceva este mai special decat primul ?si am mai scris in post o chestieDaca sunt corecte specificatiile, are overmaxu un display mai bun, IPS.Google a recomandat mai demult, sa dispara butoanele fizice. Google îndeamn? dezvoltatorii Android s? renun?e la butonul Menu; Intr?m în era Android 4.0 total | Mobilissimo.ro Edited April 26, 2014 by Sithalkes Quote
Aerosol Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Eu il recomand pe primul , de ce?In primul rand pentru camera , se aude destul de bine si clar ! Quote
MostWanteD Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 recomand #2 pentru utilizarea de "smart"phone ...nu de all-in-one. camera&pc&laptop&masina&etc...avantaje: cpu, gpudezavantaje: camera? etc,etc,etc Quote