Jump to content
MostWanteD

YM 9 beta

Recommended Posts

Posted

mie mi se pare varza .... cel putin lista de friends trebuie sa o derulez 2 minute ... e labartzata ca dracu. parere mea... voua cum vi se pare?

sunt curios de ce bug-uri vom avea parte! 8)

Posted
la upgrade nimic inbunatatiri.. dor interfatza... e unpic schimbata.. dar.. tot urat e.. e maifa in 8.1 de 100 de ori

cum dreq sa fie mai fain 8 decat 9.Aceeasti parere cum XP mai fain si mai bun ca Vista , un lucru odata ce e mai nou cu siguranta e mai bun si are ceva in plus ..

Posted
la upgrade nimic inbunatatiri.. dor interfatza... e unpic schimbata.. dar.. tot urat e.. e maifa in 8.1 de 100 de ori

cum dreq sa fie mai fain 8 decat 9.Aceeasti parere cum XP mai fain si mai bun ca Vista , un lucru odata ce e mai nou cu siguranta e mai bun si are ceva in plus ..

N`ai cu cine discuta.

Asa au zis si despre Xp cand a aparut si acum il folosesc toti ! :X:X:X biatches.

Posted

well eu mi-am pastrat ideea despre winxp, am detaliile la minim, si nu folosesc teme.

problema cu Y!mess e ca fiecare user din lista de messenger ocupa prea mult spatiu acum. sper sa ofere optiune pentru asta

well, mi-a spus x.o ca e optiune la contacts->compact list.

Posted

E mai nou mai frumos .. consuma un pic mai multe resurse :X in rest toate bune ...ai 2 tipuri de lista ...eu il folosesc pe cel compact ..ca alalt e prea labartat :P ... ori e mai bun ..mai frumos decat vers.8

Posted
mie mi se pare varza .... cel putin lista de friends trebuie sa o derulez 2 minute ... e labartzata ca dracu. parere mea... voua cum vi se pare?

sunt curios de ce bug-uri vom avea parte! 8)

ai optiunea compact list

Posted

Nu mi-a placut. Functionalitate in plus - nimic.

Cand are cineva un link la status, nu pot sa vad la ce pagina ma duce. Statusurile, cand ar trebui "wrap"-ate (pe mai multe linii), sunt impartite naspa:

Cam asa ar ara
ta un status imp
artit pe mai mul
te linii.

Plus ca atunci cand sunt intr-un joc, vrea el sa fie in centrul atentiei si isi face focus la fereastra, si e cam si cum as fi dat Alt-Tab. Foarte enervant.

Posted

Plus ca atunci cand sunt intr-un joc, vrea el sa fie in centrul atentiei si isi face focus la fereastra, si e cam si cum as fi dat Alt-Tab. Foarte enervant.

asta m-a facut si pe mine sa-l dezinstalez