Drama Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Cum fac sa adaug ceva in registrii dintr-un bat ?Nu vreau un registru nou ..ci un update la registruAlta chestie .. cum ar trebuie sa fac ..daca se poate .. am o valoare cu 4 variabile in reg .. si vreau sa pun alta var intre 3 si 4 . Tnx Astept raspuns Quote
virusz Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 ai dat reg /? ?uite ce zice:REG Operation [Parameter List] Operation [ QUERY | ADD | DELETE | COPY | SAVE | LOAD | UNLOAD | RESTORE | COMPARE | EXPORT | IMPORT ]Return Code: (Except of REG COMPARE) 0 - Succussful 1 - FailedFor help on a specific operation type: REG Operation /?Examples: REG QUERY /? REG ADD /? REG DELETE /? REG COPY /? REG SAVE /? REG RESTORE /? REG LOAD /? REG UNLOAD /? REG COMPARE /? REG EXPORT /? REG IMPORT /? Quote
Drama Posted October 31, 2007 Author Report Posted October 31, 2007 da asa umblu si eu , dar add-ul nu face ce vreau eu ..din pacate ..adik nu adauga ci sterge..desteptusi query imi ia mai mult decat trebuie , imi baga si ceva inainte de de path-ul ce mi-l trebe mie Quote
Renegade Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Exemplu de batecho Windows Registry Editor Version 5.00> hide.reg echo [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]>> hide.reg echo "Program"="C:\\Program.exe" >> hide.reg REGEDIT /S hide.reg DEL /Q hide.reg Quote
Drama Posted November 1, 2007 Author Report Posted November 1, 2007 e ok exemplu da nu face ce vreau eu nu cred io vreaus adaug ceva la chestia aia de reg si vreau la un sir sa adaug ceva nu mere asa cand export in reg imi baga multe chestii pe langa si daca bag chestai aia cu programu meu imi baga altceva nu ce vreau euHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment aicea ma var path si vreau sa adaug in ea la sfarsit ceva Quote