wirtz Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 (edited) Vand domeniu buzaunews.ro - PR 2. scoteam cu el cam 2 euro / zi din adsense. Domeniul este pe viata. Eu nu mai am ce face cu el ca am prea multe siteuri. Nu l-am mai folosit de multa vreme... cam de 2 ani.Plata: PayPal sau transfer direct in ING Bank doar in cazul in care aveti cont acolo.Astept oferte. Edited May 6, 2014 by wirtz 1 Quote
wirtz Posted May 6, 2014 Author Report Posted May 6, 2014 (edited) dar pe cat? eu l-am luat cand era pe viata si nu am primit instiintari ca tre sa cumpar iar. de unde l-am luat nu cere reinoire. plus de asta am verificat si in alte parti si nu zice cand expira. poate acum NU SE MAI POT CUMPARA. si ba da, sunt pe viata. sunt multe hosturi serioase care vand pe nelimitat. Edited May 6, 2014 by wirtz Quote
Byte-ul Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Costul pentru un domeniu .ro este 51,26 USD + TVA (24%).Nu exist? tax? de mentenan?? anual? în prezent. Plata se face la înregistrare. Dac? se va introduce taxa de mentenan?? anual? ve?i fi anun?a?i din timp. Quote
awnly3jhc2g Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Costul pentru un domeniu .ro este 51,26 USD + TVA (24%).Nu exist? tax? de mentenan?? anual? în prezent. Plata se face la înregistrare. Dac? se va introduce taxa de mentenan?? anual? ve?i fi anun?a?i din timp. Momentan RoTLD (din cate stiu si scrie pe site) nu este nimic oficial, ca ei nu mai inregistreaza domenii pe viata.Dar intradevar, multe siteuri nu mai ofera domenii .ro pe viata. Quote
wirtz Posted May 6, 2014 Author Report Posted May 6, 2014 (edited) ok. astept propuneri cu pret pe P.M. Edited May 6, 2014 by wirtz Quote