Che Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Am un Nokia N70 si cand ma suna sau sun eu pe cineva se aude in casca un zgomot care variaza ca durata si intensitate si chiar si ca forma uneori e fashait, alteroi e bazait, alteori e un zgomot infernal care practic face convorbirea neinteligibila. Zgomotul apare de fiecare data la inceputul convorbirii (rareori se intampla sa nu apara deloc, dar doar rareori) si daca dureaza convorbiriea mai mult atunci el se diminueaza pana la disparitie.Am mai luat cu cateva luni in urma un Nokia N70 de pe mercador pentru piese. I-am schimbat casca cu a aluia dar vad ca tot la fel se aude. Am vorbit cu cineva care zice ca e inginer electronist si mi-a zis ca problema asta e la toate modelele de Nokia N70 fiindca sunt proiectate gresit si se creaza interferente intre casca si difuzor sau asa ceva.Chestia e ca daca ar fi asa, nu ar fi trebuit sa se auda asa de la bun inceput ? Eu am telefonul asta nu de nou si la inceput se auzea perfect cu el, nu avea nici un zgomot, nimic.Vad ca sunt unii care se pricep la electronica aici pe forum sau poate sunt unii acre au avut aceeasi problema, sa-mi spuna cineva si mie cum se poate scapa de problema asta.L-as duce la reparat dar nu prea imi convine ca ma ajunge reparatia cat pretul telefonului si asa mai bine imi cumpar altul dar nu vreau sa-mi cumpar altul, il vreau tot pe asta.Stie cineva ce ar trebui facut ca sa mearga ?Multumesc mult de ajutor ! Quote
fusername Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Am aceeasi problema cu 6120 classic pe Cosmote (nu am probat pe alte retele). Quote