performer189 Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 salutare, am nevoie de un om care stie bine php. platescma gasiti la id-ul de messenger gangnamstylee1de acolo am sa vad dau contul de ICQ si discutam despre ceea ce vreau.repet. platesc, nimic nu se face degeaba. Quote
Birkoff Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 care sa faca ce? scripturi sau site-uri sau chestii grii/black ?in functie de asta stiu si altii daca sa se bage sau sa stea deoparte... Quote
SticKyWoX Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Daca mai ai nevoie, da-mi PM cu un id de jabber/Y!M Quote
performer189 Posted June 3, 2014 Author Report Posted June 3, 2014 (edited) care sa faca ce? scripturi sau site-uri sau chestii grii/black ?in functie de asta stiu si altii daca sa se bage sau sa stea deoparte...am nevoie de modificat un index.php. trebuie modificat un formail.pe pagina respectiva, cand cineva aplica o cerere.. dupa cererea aplicata i venea un mail cu confirmarea acelui lucru aplicat, o factura mai exactacum nu se mai intampla asta.tocmai de aia cred ca este de la formailul care este in el, probabil are erori, sau ceva a fost updatat.in seara asta am sa dau add pe messenger si am sa vorbesc cu cei care mi-au dat add.mersi frumos Edited June 3, 2014 by performer189 Quote