Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 ma poate ajuta cineva cu un db email list de germania ? , dau 1 bere Quote
Elohim Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Poti sa le oferi baietilor banii care dai pe berile alea, cred ca o sa fie mult mai darnici asa sau o parte din dolarii aia romanesti de ii pomenesti in username. Quote
Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 bani , bere... tot aia e , cand ai nevoie de ambele ... ceri sau bati la usa 1 Quote
Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 pot sa ofer la schimb extrem de multe ( .... sa ne abtinem totusi ) Quote
Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 hai ma.... ofer si tax refund Quote
sebywarlord Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 (edited) "hai ma" lasa-ne.Aici nu e societate de binefacere.Te-ai inregistrat astazi si deja incepi cu cersitul,nu respecti regulile forumului[triplu post] , iei totul la misto si te astepti sa te ajute cineva?Daca vrei sa primesti ceva,ofera ceva la schimb nu "o bere"Daca ar fii sa primesc toate "berile" promise as fii beat non-stop.//LE: Stiu ca nu ai de unde sa stii ce vrea fiecare in particular,dar te asigur ca nimeni nu are nevoie de berea ta virtuala. Edited June 2, 2014 by sebywarlord Quote
Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 nu sunt mama omida, nu stiu ce au nevoie toti userii online .... dar deh " hai ma du-te " e mai usor.... Quote
Romanian_Dollars Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 exista PM ... eu pot oferi de la RDP , la SMTP , Cpanels...berea se include Quote
Mandrake1942 Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 exista PM ... eu pot oferi de la RDP , la SMTP , Cpanels...berea se include Asta e primul forum pe care intri ? Citeste regulamentul si editeaza / sterge posturile de aici ca altfel o sa primesti ban in curand. Defapt oricum nu vei sta prea mult pe aici cu atitudinea asta pe care o afisezi. Multa bafta sa gasesti ceea ce cauti. Quote