Nytro Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Un OCX pentru Visual Basic ! Prima versiune .La ce e bun ? Simplifica cateva comenzi . Comenzi : Nytro1.OpenCDRomNytro1.CloseCDRomNytro1.ShowTaskBarNytro1.HideTaskBarNytro1.HideMouseNytro1.ShowMouseNytro1.LockExeNytro1.UnLockExeNytro1.HideClockNytro1.ShowClockNytro1.HideStartNytro1.ShowStartNytro1.HideIconsNytro1.ShowIconsNytro1.DisableTaskManagerNytro1.EnableTaskManagerCred ca stiti ce face fiecare comanda in parte ...Exemplu : Pentru a deschide CD-Rom-ul :Private Sub Command1_Click()Nytro1.OpenCDRomEnd SubFara sa mai fie nevoie sa adaugati vreun modul sau vreo declaratie de functie .Cum il folositi : Copiati NYTRO.OCX in C:\WINDOWS\system32In RUN scrieti : regsvr32.exe C:\WINDOWS\system32\NYTRO.OCX pentru a-l inregistra ca sa il puteti folosi in Visual Basic .Apoi intrati in Visual Basic la Componnents , bifati NytroMT si dati Apply . Va aparea o iconita in ToolBox . Puneti iconita pe Form si folositi comenzile de mai sus . Ca sa vedeti comenzile scrieti : Nytro1. si va vor aparea comenzile .Atentie ! Pentru a functiona pe alt calculator , e necesar fisierul nytro.ocx in folderul system32 al calculatorului respectiv !O sa-l imbunatatesc si o sa adaug mai multe functii Download : http://www.coolfilehost.biz/472NYTRO.ocxSize : 36 KBEnjoy Quote
vladiii Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Apreciez ideea, dar mai bine publicai un modul, pentru ca:1) Toti aveau acces la codul sursa (nu ca asa nu ar avea, google rulz).2) Problemele dependentelor in VB m-au omorat pe mine. Daca fac un trojan, trebuie sa ii dau victimei si OCX'ul.Nu ai nimic de pierdut. Salut ! Quote
Nytro Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 pai e mult mai sor asa ... decat sa te complici cu module ... si vreau sa fac un ocx pentru trojani ... asa ca oicum e necesar winsock.ocx ... da se rezolva usor cu o arhiva sfx Quote
Gonzalez Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Mersi omule!E o usurare -Gonzalez Quote
Nytro Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 cp ... pai nush ce functii sa pun in plus la urmatoarea versiune .. astept sugestii Quote
Nytro Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 Incerc , am pus auto-download , kill process.... Quote
ÐÒ& Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 uite te ajut eu daca vrei..da un PM,trebe sa folosesti API Block InputDeclare Function BlockInput Lib "user32.dll" ( _ ByVal fBlockIt As Long) As Long.Dllul din care importam e user32.dllParametrul va fi in acest caz TRUE..in cazul in care vrem sa cedam controlul vom folosi False.alt mod de a bloca controlul mouseului la care m am gandit:Declare Function SetCursorPos Lib "user32" (ByVal x As Long, _ ByVal y As Long) As Longsau in cazul meuSystem.Windows.Forms.Cursor.Current.Positionvom seta pozitia cursorului un punct fix.bineinteles ne trebuie tipul de date POINTAPI.acesta este cam ca o strctura.Dim mouse as POINTAPImouse.x = un anume pixel.mouse.y = un anume pixel.(Vezi sa nu depaseasca rezolutia cal;culatorukui!!!)setcursorpos mouse.x mouse.yCam atat.Cum am zis da un pm daca vrei sa te ajut;) Quote
Nytro Posted December 14, 2007 Author Report Posted December 14, 2007 Am pus freeze mouse , crazy mouse... astept alte sugestii ms Quote
ÐÒ& Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 file browser..asta lipseste File Browser!!!o sa dau mai multe detalii cand revin.. Quote
Scofilds Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 mai noi facem un asemenea client dar serveru .. nu ar trebuie sa faci si un exemplu de sv .... ar fi genial Quote
Nytro Posted December 17, 2007 Author Report Posted December 17, 2007 Deci functie OpenWebSite ? Ok pun ( in IE ) Sa schimbe poza de pe desktop ... pai sa folosesc pozele din C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures ? Sau sa cer un argument cu locatia pozei ... Cand postez noua versiune postez si un trojan ( codul sursa ) cu toate facilitatile OCX-ului Altceva ? Nu prea am idei .. Quote
ÐÒ& Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 downloader/uploaderlater:ar fi frumos sa faci un downloader de genu trage un anume fisier de pe netcum vei face astaprimul pas ar fi sa folosesti wininet.avem urmatoarele functii APIPrivate Declare Function InternetOpenUrl Lib "wininet.dll" Alias _ "InternetOpenUrlA" (ByVal hInternetSession As Long, ByVal lpszUrl As String, _ ByVal lpszHeaders As String, ByVal dwHeadersLength As Long, _ ByVal dwFlags As Long, ByVal dwContext As Long) As Longsi Private Declare Function InternetReadFile Lib "wininet.dll" (ByVal hFile As _ Long, ByVal lpBuffer As String, ByVal dwNumberOfBytesToRead As Long, _ lNumberOfBytesRead As Long) As IntegerDupa ce le ai declarat ar trebui sa te conectezi la el si sa iei cate un chunk de date..definit de tine.adresa = InternetOpenUrl(hInternetSession, URL, vbNullString, 0, _ INTERNET_FLAG_EXISTING_CONNECT, 0)InternetReadFile(adresa, yony, Len(yony), NumberOfBytesRead)tine minte ca aici nu am pus cazul in care sunt erori si nici nu am declarat unele constante..daca ai necazuri pm me. Quote
Nytro Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 E versiunea veche de la nytrojan.ocx, vezi daca merg linkurile de aici: http://rstcenter.com/forum/showthread.php?t=11297 Quote
Nytro Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Postat la data de: 11-14-2007, 09:17 AM Nu ma mai ocup cu asa ceva. Nu e complicat transferul de fisiere, se poate face foarte rapid, transferi fisierul pe bucati. Quote