EAdrian Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Bullshit! Este doar o presupunere, ei nu parseaz? datele alea ci doar le "inventeaz?". var numSecs = 0; window.setInterval(function () { numSecs++; $timer.text(numSecs); $graphics.each(function () { var countNum = $(this).data().count; $(this).closest('.rowT').find('.time-calc').text(numSecs * countNum); $(this).closest('.text-bottom').find('.time-calc-bottom').text(numSecs * countNum); }); $graphics1.each(function () { var countNum = $(this).data().count; $(this).closest('.text-bottom').find('.time-calc-bottom1').text(numSecs * countNum); }); }, 1000); Quote
nedo Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Site-urile acestea au la baza doar niste informatii statistice, pe baza cestora nu fac decat niste contoare care se incrementeaza cu o anumita valoare la fiecare x secunde, si aia e. Intrati pe pagina de mai multe ori si o sa observati ca de fiecare data primele valori sunt aceleasi, sau aproape aceleasi. Quote
LLegoLLaS Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Pennystocks....Penis Talks.Faine statistici Oricum nu puteau cumva sa parseze datele astea...N-ai cum sa contorizezi ,spre exemplu, traficul total de pe internet (chiar daca ai putea,cineva tot e cu magnetul pe contor ) Quote
AsalT Posted June 13, 2014 Author Report Posted June 13, 2014 Putin mai tarziu, mi-am dat si eu seama ca e ceva suspect la mijloc. Quote