Arcom Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Dau Cont de Steam cu urmatoarele jocuri:- Cs1.6- Cs:go- Sniper elite 2- Arma 2- Sniper: Ghost Warrior + Arme pe cs:go in valoare de +14euro Plus ARMA: Cold War Assault [Gift pe cont] / Wallet 'Market' Activat cu 5$ pe cont!PROFILUL STEAMULUI: Steam Community :: ShidanncerSCREEN: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video HostingPretul este de 15euro (Negociabil) Cod de reincarcare orice retea!PM me!Yahoo ID: ghostftw00 Edited June 16, 2014 by Arcom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george2013 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Ba jegosule tu le prinzi cu un stealer si le vinzi oamenilor conturile. De ce dracu nu ia asta ban ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 + Arme pe cs:go in valoare de +14euro Nu valoreaza 14/+14 euro armele pe care le ai acum in inventar, daca esti contra, fa o lista care sa rezulte ca ai arme-n valoare de 14 euro, mi-e lene sa caut fiecare arma-n parte si sa fac o lista, dar in mare parte m-am uitat in market peste arme, doar awp-ul valoreaza undeva pe la 4/4.5$.Este un post informativ, nu am postat de dragul de a posta, ci de a informa corect lumea, bafta la vanzare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtkkk Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nu valoreaza 14/+14 euro armele pe care le ai acum in inventar, daca esti contra, fa o lista care sa rezulte ca ai arme-n valoare de 14 euro, mi-e lene sa caut fiecare arma-n parte si sa fac o lista, dar in mare parte m-am uitat in market peste arme, doar awp-ul valoreaza undeva pe la 4/4.5$.Este un post informativ, nu am postat de dragul de a posta, ci de a informa corect lumea, bafta la vanzare.+1nu vreau sa-ti stric vanzarea dar la 20 de euro eu vand asa ceva:Steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3sp3ct Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ne pare r?u!A ap?rut o eroare în timpul proces?rii:Profilul specificat nu poate fi g?sit.Link-ul c?tre comunitatea Steam home page.Ai luat ban frate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ne pare r?u!A ap?rut o eroare în timpul proces?rii:Profilul specificat nu poate fi g?sit.Link-ul c?tre comunitatea Steam home page.Ai luat ban frate? Probabil ca si-o fi schimbat steamid-ul.Ca o mica observatie,acei 5$ probabil nu pot fi folositi in Romania deoarece n-au fost adaugati din Romania.Daca erau adaugati din Romania apareau drept euro nu dolari.Scuze de off topic.Spor cu vanzarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcom Posted June 17, 2014 Author Report Share Posted June 17, 2014 @ r3sp3ct Nu am luat ban , Am Vandut steamul! cer t/c ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...