Jump to content

george2013

Active Members
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by george2013

  1. A scris corect omu...pff ai dat cu batu'-n balta rau de tot. Fa-te mic si bea laptic!
  2. Salut! In DefCamp 2013 lipsesc unele slide-uri. Ati putea sa le upload-ati undeva sau sa le adaugati pe saitul def? Mersi mult. @Nytro
  3. Chatu e cea mai mare besina a resete-ului. Ar trebui sa fii resemnat! In plus, scrie clar ca aici sunt doar chestii forum-related, fara nenorocitu asta de chat.
  4. Mancatoria este sport national! Calmeaza-te omule! Ti-au provocat vreun prejudiciu? Te-au defaimat? Chiar nu inteleg ce te-a apucat!
  5. e saracie lucie daca au fost oameni care au acceptat sa faca asta pentru 100 de ron. Macar muncesc, nu dau in cap. @ZeroDoi ai fi fost fair-play daca ai fi postat si pretul pe care esti dispus sa-l oferi, mai mult ca anuntul trebuia postat in market nu in off-topic
  6. 500 produse * 6 minute/produs=3000 minute -> 50 ore de munca Trebuie sa participam la licitatie? Posteaza, te rog, anuntul complet, daca ne dai kkt, da-ne si lingurita! Degeaba cerem noi daca tu nu esti dispus sa oferi cat cerem noi.
  7. d-asta cautai tu pma scanner ma kronzy aka Castiel aka RoKH aka 321 aka badboy17 aka kron aka 1488. SICTIR SKIDZORE !!! @aelius @em
  8. asta e teparul ala de BkdService aka d3vtn, iesi in isusu ma-tii de coclit
  9. Pai si cum sa le foloseasca acel cineva daca nu merg. Ba, scuza-ma ca-ti spun, dar esti imbucurator de prost. Strange-o-n cur ! Hai mai da-mi mesaje private, ca ma distrezi.
  10. trimiti pm-uri ? taci din gura saracule care te imbraci de la 2nd hand !

  11. pai n-ai gasit nimic pentru ca nu mergeau de cand le-a postat
  12. Astia lucreaza in echipa... bine ba baieti ! Ei uite ca m-ati ambitionat acum, lasa ca va scormonesc eu putin si o sa postez aici sa vezi atunci "impresii" Aceste vorbe ne doare ! Va voi tine eu la curent, dupa ce ma interesez si o sa postez aici ce si cum ca sa nu mai faceti voi d-ale carnavalului cu noi ! Acum CULCAT ! DREPTI ! CULCAT ! DREPTI !
  13. Ba tranti-i-ar dracu ! De unde vin ma astia ? Ca mai erau niste evrei tot asa "vindeau" diplome si aveau si angajati care primeau comision in fct de cate diplome vindeau. Astia si cu aia de la isuper.ro. Tu-le muma in cur dar ! Ala cauta hack-uri de CS si acum s-a angajat vanzator de diplome.
  14. Pai e cu du-te vino...eu iti trimit articolele si tu-mi spui ca nu esti multumit, dupa ce le "evaluezi"
  15. HTML/ScrInject.B.Gen virus, tu-va dumnezeii in gat dar ! Care a bagat virus ? Daca faci o treaba fa-o ca lumea, nu faci upload pe fata cu flocii de aur. Aveti grija, ca infectiile astea de oameni au bagat virus.
  16. Parerea mea, parerea mea...ce tot va dati cu parerea, este limpede ca lumina zilei ca sunt generate. @em acum am vazut ce ai scris...sry
  17. Pai schimba IP-ul siiii send receive sms online service
  18. @misefalfaie e o metoda postata pe forum sa-ti faci conturi rapid, mi se pare destul de ok, daca n-ai un bot care sa automatizeze toata treaba.
×
×
  • Create New...