alexinio3d Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Salutare.Imi puteti spune cineva cines astia ?? Thieves-Team - Index .Ii unu pe nume BlackCode pe forum acolo si incepe sa sparga comunitatii de gaming si alte siteuri si isi pune numele pe index, iar dupa cateva minute isi face redirect spre forumul lor .Va rog imi puteti spune ces cu ei si cine il cunoaste pe BlackCode sa zica cate ceva despre el.Cat de bun ii el si de ce ii in stare acel om .Mersi .P.S. :Si imi puteti spune cum a reusit el sami patrunda pe host ca sa stiu de ce sa ma apar ? .Unul dintre siteurile care lea palit ii si siteul meu http://www.treisute.ro care urmeaza sa mil pun la loc, dar vreau sa stiu cum sa ma apar de oamenii ca BlackCode . 1
r3sp3ct Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Focu' cu foc se stinge, pica si tu forumul ala de "hackeri"
r3sp3ct Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 stai sa te ajut putin, am incercat sa-l omor da' nu pot, in schimb se incarca mai greau pagina
say3er. Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 E de mai multa vreme forumul. Isi fac o imagine proasta cu spargerea comunitatilor de gaming dar ce pot sa zic, decat ca le doresc mult succes.BlackCode am impresia ca este din MD dar nu are nici o relevanta cine este.
malsploit Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Daca ti-a palit site-ul e vina ta. Cauta prin log-uri si vezi cum a intrat. Data viitoare cand incearca sa iti mai paleasca site-ul si nu o sa reuseasca, o sa vada ca esti mai destept decat el.
aelius Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Aia nu-s hackeri, sunt doar niste plozi vai de steaua lor ce se uita doar sa strice lucruri.