KhiZaRix Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Pai sa ma prezint , Am 16 ani , Lumea imi zice SiL3nT , Cu ce ma pricep? Pai simplu Ma pricep In Atackuri DOS , DDOS , Si multe altele , Am decis azi , sa fac si eu parte din RST pentru ca , consider ca aici sunt cei mai buni Quote
aelius Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Salut, Defineste-ne ce este un "Land attack" si un "TCP RST flood (spoofed)" @KhiZaRix Edited June 21, 2014 by aelius Quote
KhiZaRix Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 1. Nu am vrut sa fac referire la nici un SilenTx0 , nici nu il cunosc , si in plus este o diferenta intre numele SilenTx0 si SiL3nT Quote
Cartman. Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Bine ai venit pustiule , pentru inceput:-citeste regulamentulOff/ te-a luat aelius in vizor Quote
io.kent Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Stai putin, ca sa caute pe google dupa aia iti raspunde..Bun venit! Quote
KhiZaRix Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 (edited) Land Attack este un DoS (Denial Of Service) care de obicei Afecteaza Windows 95/NT , Acest tip de atack merge prin trimiterea unor spoofed packets care merge cu un SYN flag nush daca e chiar corect si la subiect raspunsu , Si a doua intrebare Chiar nu inteleg , Scuze Edited June 21, 2014 by KhiZaRix Quote
aelius Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 A, deci iti place sa utilizezi juno,vadim,stealth si alte tool-uri si sa dai jos cu site-urile. Quote
KhiZaRix Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 Nu sunt genu de om care sa isi faca dusmani sa pice situri asa random de nebun , In fine am venit aici pe RST sa invat lucruri noi , consider Ca am venit in locul potrivit Quote
.Breacker Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Salut, Defineste-ne ce este un "Land attack" si un "TCP RST flood (spoofed)" @KhiZaRix ,dac? tot e?ti a?a de bun "In Atackuri DOS" demonstreaz?-ne ?i nou? într-un videoclip cum dai tu flud la site-uri,vreau în acel videoclip s? apar? rstforums.com .ON: Salut. Land Attack este un DoS (Denial Of Service) care de obicei Afecteaza Windows 95/NT , Acest tip de atack merge prin trimiterea unor spoofed packets care merge cu un SYN flag nush daca e chiar corect si la subiect raspunsu , Si a doua intrebare Chiar nu inteleg , Scuze Ne iei ?i la mi?to?Te-ai dat de gol c? ai c?utat pe google. Tu nu scrii corect gramatical din punct de vedere dpdv,deci scuz?-m?,nu mai veni cu abera?ii aici. Dac? ?tii s? pici un website cu un program asta nu te face "hec?r". Edited June 21, 2014 by .Breacker Quote
321 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @.Breacker frate usor nu te sparge-n figuri ca si tu erai ca el nu lasai hoicu din mana On : Bun venit . Quote
io.kent Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) are dreptate, Breacker dar sa-i zicem ca acum sistemele recente nu mai sunt vulnerabile la acest tip de atac.. Edited June 21, 2014 by io.kent Quote
KhiZaRix Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 .Breacker , imi pare rau dar nu ai inteles ideea , Am vrut sa fac o prezentare ,nu sa ma laud , Am venit sa invat nu sa ma dau in spectacol , Am sa fac si acel video , daca chiar doresti Zilele acestea si nu vin cu aberati am vrut doar sa ma prezint Nothing more Quote
.Breacker Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @.Breacker frate usor nu te sparge-n figuri ca si tu erai ca el nu lasai hoicu din mana On : Bun venit .Eu acum 3 ani nu ?tiam ce e ?la DDoS/DoS ?i nici alte prostii de genul. Eu mi-am c?utat-o cu lumânarea ?i mi-am primit ceea ce trebuia s? primesc. Quote
Cartman. Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Da asta e categoria Bine ai venit nu ce cunostiinte ai ... omu s-a prezentat in felul sau nu mai sariti cu gura ca niste virgini apatici.Off// la fiecare post aveti de comentat m-am saturat sa va tot vad umpland forumul de rahaturi si offtopicuri dragele mele exista PM folositi cu incredere.Lasati omul in pace , multi care comentati aveti 200 posturi dintre care 0% posturi de calitate si 90% posturi la rubrica bine ai venit chiar trebuie sa apareti acelasi persoane si la fiecare user sa spuneti bine ai venit , ce stupid e ... Edited June 21, 2014 by Cartman. Quote
Viral-One Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Bun venit!Off// Lua?i-l u?or b?ie?i, nu se ?tie cand se sup?r? dl. SiL3nT si ne d? flood. 1 Quote
Cifre Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ce mentalitate de cacat aveti ma... in loc sa il luati si sa ii explicati ce si cum, voi il luati la misto... baga-si-ar kw3 pula'n rinichii vostri! (Scuzati gramatica)ON: Poti incepe cu sectiunea tutoriale. Salut! Quote