danykick Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Salut numele meu este dan ,dar pe internet imi place sa ma prezint sub nickname-ul danykick. In principal singurul lucru pentru care as vrea sa ma alatur acestei comunitati este de a invata. Singurul lucru cu care ma pot "mandri" este faptul ca am reusit sa sparg parolele routerelor vecinilor cu ajutorul distributiilor kali linux, backtrack 5 si wifi slax. Iar daca tot am facut un topic nou as avea o rugaminte catre useri mai vechi si " experimentati" daca ati putea sa imi oferiti niste sfaturi privind niste tutoriale sau carti privind securitatea in general a unui pc, server, site. Quote
.Breacker Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Salut,dac? vrei s? înve?i ceva de aici treci pe la tutoriale . Quote
Cartman. Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 (edited) @.Breaker ma disperi ma omule la fiecar post din categoria ,, Bine ai venit'' trebuie sa comentezi? Genu asta de spameri strica comunitatea... Edited June 22, 2014 by Cartman. ..... Quote
fusername Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Decat sa futi internetzii vecinilor mai bine i-ai invata despre cum sa se protejeze de cei ca tine. Asa ai face ceva util. Asa vei castiga respectul lor si al celor din RST. Salutari si la multi ani pe aici! Quote
DaLykes Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 @.Breaker ma disperi ma omule la fiecar post din categoria ,, Bine ai venit'' trebuie sa comentezi? Genu asta de spameri strica comunitatea...Si tu foloseste dracului butonul report, nu te tot baga ca o pizda peste tot, ai cont din iunie si ai 40 de posturi tarane, foloseste report. Quote