Jump to content
Anonymus01

Castiga bani din clickuri

Recommended Posts

Posted (edited)

Reclama falsa..am cautat pe tot site-ul si nu vad nicaieri nimic despre ce zice @Stfean_Iordache

dar poate sunt eu prea obosit sau chior, ne lamuresti si pe noi?

Edited by AK988
Posted (edited)
5000 Clickuri - 1$

Cashout la 2$ in Paypal.

Pentru Inscriere Click AICI

Cine nu vrea sa faca pentru $ poate sa faca pentru like-uri facebook/youtube etc.

Salut . In primul rand vezi ca e 5000 coins - 1$ iar dintr-un click faci pana in 9 coins . In al doilea rand nu mai face posturi din astea ca mai mult faci reclama negativa . Daca vrei sa iti faci referrals atunci pune in semnatura un banner cum am pus si eu .

Reclama falsa..am cautat pe tot site-ul si nu vad nicaieri nimic despre ce zice @Anonymus01 Ti-am dat warn pe site deoarece vad ca din 20 de refferals ai 10 cu fix numarul necesar de clickuri pentru a se contoriza drept refferals activi .
Edited by Stfean_Iordache
Posted

Eu am un SRL si stiu ce problema reprezinta atragerea de fonduri. Voiam sa imi fac o campanie de promovare si nu aveam banii necesari, insa am aflat ca cei de la Romanian Software si-au inscris intr-o competitie programul de gestionare a resurselor umane pe care il folosim si noi la firma si l-am votat pentru sansa de a castiga 10.000 de euro. Daca vreti si voi bani pentru afacerea pe care o aveti, puteti vota aici https://www.wallofbusiness.com/romania/app/human-resources-planning.