bDyds Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Salut, ma tot screm de 2 ore la un script si nu reusesc sa ii dau de cap.Enuntul problemei: in php trebuie sa fac un script care citeste numarul de linii dintr-un fisier text si la fiecare vizita genereaza alt numar mai mic sau egal cu numarul de linii din fisier pana termina toate numerele. Ce am facut eu:$n = countlines(file);$expire=time()+12*60*60*24*30;$r = rand(1, $n);if (!isset($_COOKIE["ad"])) { setcookie("ad", $r, $expire); echo "S-A SETAT COOKIEUL"; }else { $old = $_COOKIE["ad"]; $oldish = explode("+", $old); $nel = count($oldish); while(in_array($r, $oldish)==1) { if($nel == $n) echo "OVER"; else $r = rand(1, $n);} $new = $old . ' ' .$r; setcookie("ad", $new, $expire); echo "$r";}O problema ar fi ca intre numerele din cookie este + in loc de spatiu, desi nu inteleg de ce. Astept sa ma lamureasca un PHPMaster si sa ma si indrume cum sa fac scriptul, pentru ca probabil nu l-am gandit bine. Quote
maTzu. Posted July 20, 2014 Report Posted July 20, 2014 Se seteaza + in loc de spatiu pentru ca daca s-ar seta spatiu ar trebui sa se seteze %20 si + este mai usor de citit decat %20. Quote