jobravo Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Buna, am si eu nevoie de un checker pentru nologin. Vreau ca programul sa verifice dintr-o lista cu ip user pass si sa-mi dea cumva doar ipurile user pass prin care merge traficul, prin care pot accesa paginile web. Daca este cineva dispus sa se imparte cu acest mic program pentru un pret simbolic as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat.Daca vreti puteti sa-mi lasati un mesaj privat. Quote
halucin0g3n Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 un ftp login checker cred eu ca iti trebuie Quote
jobravo Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 nu, checkerul trebuie sa verifice daca traficul trece prin acel ip, sunt routere care le prind, cisco sa zicem, si prin ele nu trece traficul, nu cred ca are vreo legatura cu ftp Quote
halucin0g3n Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 tie iti trebuie sa vezi daca ai public_html accesibil pe no-loginul ala, nu? ca intrebai de pagini web pe ele Quote
halucin0g3n Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 sau vrei sa vezi daca poti sa folosesti tunnelier pe ele? Quote
jobravo Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 daca pot sa le folosesc in tunnelier Quote
l3tmeb3 Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Sectiunea este f f f gresita , poate se sesizeaza cineva sa-l mute .Incearca la Cereri . Quote