Jump to content
lulux

Access Point TP-LINK TL-WA5210G

Recommended Posts

da ,e bun cu conditia ca si la celalalt capat sa ai unu la fel de bun, setat cu functia WDS activa . adica sa se conecteze la primul roter, si de aici mai departe. ( fara obstacole)

- el are putere de emisie sa bata la acea distanta , si receptia este sensibila , dar dispozitivul cu care te conectezi trebuie sa 'bata' pana la el .

- il poti 'vedea' cu adaptorul tau , vei receptiona fisierele 'beacon' (far) , emise de el , dar de conectare nu poate fi vorba , daca si in punctul B , nu ai adaptor puternic

Link to comment
Share on other sites

UBDo-nt8 sau n8 , permit atasarea unei antene externe , sa zicem una grid >24db .

- si sunt de firma buna. si tp-link-ul e grozav

- si fara vegetatie intre ele. atenuarea pe care o introduc diferite materiale aflate in calea acestor microunde , este foarte mare. - aveam eu un tabel pe undeva , cu atenuarile introduse de diferite materiale , beton cu grosimea de.. , sticla etc.

-daca nu-l gasesti ma apuc sa-l caut

am gasit , gresisem: UBDo-n8 - Ralink RT3070- 260 RON acesta permite infiletarea unei antene externe . poti sa pui una > 30db facuta de tine , parabolica .

Link to comment
Share on other sites

ok . stai sa-mi deschid un nr profi gen 898999.. . hai ca ai toate informatiile de care ai nevoie aici. vorba unui tovaras de-al meu . daca toti scriem in privat , cum dracu sa mai promovam informatia . are dreptate. poate eu scriu o bazaconie (incerc sa nu o fac) , dar vine altul cu o completare , poate a vazut mai tarziu postul , si are mai multa experienta .. mai invat si eu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...