banell Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Salut, am asa o problemaLumia 920 merge perfect, merge perfect cu Wi-fi dar in timp ce activez Internetul de la operator si apas un buton, Mobilul se blocheaza si e nevoie de restart, am avut aceasta problema cu toti operatorii din 3 tari, stie cineva cum se rezolva?P.S am facut mobilul de la 0 si e la fel... Quote
-Immortal- Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Salut, am asa o problemaLumia 920 merge perfect, merge perfect cu Wi-fi dar in timp ce activez Internetul de la operator si apas un buton, Mobilul se blocheaza si e nevoie de restart, am avut aceasta problema cu toti operatorii din 3 tari, stie cineva cum se rezolva?P.S am facut mobilul de la 0 si e la fel...De ce nu eviti orice problema si il duci in garantie??? Bineinteles daca mai are... Quote
cAm Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Acelasi lucru il are si o prietena, dar este vorba despre S3. Quote
Illuminatul Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 pai daca e praff ce sai faci si butonu ala nare un nume cum pula mea vrei ajutor daca spui >:"si apas un buton," Quote