dany_s_v Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 SALUT,Aceasta oferta se adreseaza atat profesionistilor cat si incepatorilor. Simplu si la subiect. Celor care se inscriu prin link-ul meu ofer urmatoarele:1. 90% reffback inca din prima luna.2. ebook detaliat cu introducere pentru incepatori3. 50 de posturi (video+2poze+descriere pentru fiecare)4. metode de promovare (peste 5 metode)5. SEO incepatori (pentru cei care au blog sau site)6. Suport prin skype, messenger si/sau teamviewerPentru cine e interesat click aici apoi pm cu user Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Immortal- Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Dubios...Just my 2 cents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Dubios...Just my 2 cents.Chiar nu vad relevanta postului tau,dubios in ce sens?Rog pe cei care nu vor,nu-i intereseaza,se plictisesc citind acest topic sa se abtina,multumiri anticipate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Daca am omis pe careva care mi-ati trimis pm-uri va rog sa postati aici.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flesh Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Ti-am dat pm ..da-mi add pe mess ai id in pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 14, 2014 Author Report Share Posted July 14, 2014 Exista un delay la confirmarea conturilor,cei care v-ati inregistrat veti fi activati azi am vorbit cu adminul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Cine mai asteapta confirmare?postati si aici nu doar pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xand3r Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 paypalul trebuie sa fie verificat pentru a scoate banii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaunmare Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dubios...Just my 2 cents.Ma bag si eu sa vad...daca e ceva necurat postez aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chowder1992 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Oferta ta este a lui "quiraskill" de pe un alt forum . E bine ca te descurci si sa te ti de treaba Edited July 20, 2014 by Vlachs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 (edited) paypalul trebuie sa fie verificat pentru a scoate banii?Da trebuie verificat,ataseaza-i un card si il verifici ce te costa?Ma bag si eu sa vad...daca e ceva necurat postez aici.Esti binevenit!Nu are ce sa fie necurat e vorba de installaxy detinut de Xcite care mai are si Dreamcash asa ca fiti convinsi ca nu e un pusti care a inceput ppi sa dea tepe,informati-va de reputatia lui.Oferta ta este a lui "quiraskill" de pe un alt forum . E bine ca te descurci si sa te ti de treaba Da recunosc ca "quiraskill" este prietenul meu care m-a ajutat enorm si,la randul meu ajut si eu pe altii ne ajutam reciproc castigi tu ,castig si eu asta in cazul in care te tii de treaba .Va salut! Edited July 15, 2014 by dany_s_v Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiraskill Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Macar ai bunul simt si modifica si tu putin. Ca prea copiezi identic. PS: Nu poti numi "prieten" pe cineva care l-ai cunoscut acum 2-3 saptamani in mediul online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaunmare Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Baieti sincer va zic sa nu va bagati ca nu merita tot ce incepe cu "ppX"...e ceva ceva si chestia asta dar e pierdere de timp mai mult, stiti cu totii foarte bine ca 90% dintre oameni cand vad ca trebuie descarcat si instalat cate un program pentru X lucru, renunta si cauta alt ceva....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiraskill Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Poate iti mai schimbi parerea. Astea sunt ultimele 3 zile pe un singur ppi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristopher10 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Ma bag si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiraskill Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Bagati-va la danysv ..o sa va ajute el sa faceti cat sa va luati niste caramele ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 PS: Nu poti numi "prieten" pe cineva care l-ai cunoscut acum 2-3 saptamani in mediul online. off:Da intradevar m-am inselat in privinta ta...Bagati-va la danysv ..o sa va ajute el sa faceti cat sa va luati niste caramele )E bine ca faci up mersi,tine cont ca din caramelele alea mananci si tu,si gata cu offtopicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaunmare Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Poate iti mai schimbi parerea. Astea sunt ultimele 3 zile pe un singur ppi!Da ma omule, dar din cate mi s-a zis si mie, merge prin referrali....eu pariez ca nu e pe link-ul tau singur toate castigurile alea, si ai avut si de la referrali ceva mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiraskill Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) da..vezi a2-a casuta din dreapta cat castig de la referrali . A3-a casuta din dreapta spre stanga sunt castigurile mele. Ultima casuta sunt castigurile generale din ziua respectiva(eu+referrali) Edited July 17, 2014 by quiraskill Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiraskill Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 "off: Da intradevar m-am inselat in privinta ta..."tot tu te-ai inselat in privinta mea? ti-am luat eu munca ta si m-am laudat prin alte parti? nu cred. In fine. Cat despre cat castig de la reffi, am raspuns mai sus. Cam 10% din ce fac eu zilnic. Asa ca mai este mult pana sa zici ca imi bagi tu mie bani in buzunar. Si daca stam sa o luam asa, castig de la referrali pentru ca i-am invatat si ajutat.Nu degeaba. It's a win-win situation. Capish?PS: Totusi iti multumesc ca ai deschis acest topic. Am cativa referrali noi din cauza asta. Multi inca apreciaza originalul decat copia. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 Esti patetic...Cine este inregistrat cu userul „tani„ il rog sa ma contacteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Ziua ratele sunt mai mici, dar pt. cateva ore e binisor,putin cu putin face mult;) New install: MY - $0.03 New install: JO - $0.02 New install: IE - $0.20 New install: PL - $0.10 New install: SG - $0.07 New install: IE - $0.11 New install: GB - $0.11 New install: NL - $0.35 New install: PH - $0.03 New install: MY - $0.01 New install: PK - $0.03 New install: NO - $0.23 New install: ES - $0.17 New install: GB - $0.14 New install: RS - $0.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Sunteti penibili, cu 19$/zi va comportati parca ati fi bill gates Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaunmare Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Sunteti penibili, cu 19$/zi va comportati parca ati fi bill gatesIa gandeste-te asa...19$*30 de zile=570$....asa-i ca nu mai pare asa putin???...eu nu sunt in programul asta, dar ti-am facut calculele numai sa vezi Edited July 19, 2014 by scaunmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_s_v Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Sunteti penibili, cu 19$/zi va comportati parca ati fi bill gates19$*30 zile)=570$*3.282 RON=1870ron/luna*12luni=22440(224 mil/an),un calcul simplu arata ca nu orice penibil castiga atat cu 3,4 ore zilnic in fata pc-ului.Asta doar cu cei 19$ zilnic conform parerii tale,sa traiesti! Link to comment Share on other sites More sharing options...