Jump to content

dany_s_v

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dany_s_v

  1. De ce nu aplici pt alt cpa?si eu am incercat la peerfly fara succes.
  2. Si eu vreau niste preturi la conturi gmail,eu sunt pe pc si tot nu apare optiunea aia.
  3. Mi-ai aranjat ziua cu asta:)))
  4. Ce sanse avem sa luam ban daca folosim asta?
  5. A aparut update in 24 iulie cu tot ce trebuie are setari in plus si e mai complex isi merita banii din plin!
  6. 19$*30 zile)=570$*3.282 RON=1870ron/luna*12luni=22440(224 mil/an),un calcul simplu arata ca nu orice penibil castiga atat cu 3,4 ore zilnic in fata pc-ului. Asta doar cu cei 19$ zilnic conform parerii tale,sa traiesti!
  7. Ziua ratele sunt mai mici, dar pt. cateva ore e binisor,putin cu putin face mult;) New install: MY - $0.03 New install: JO - $0.02 New install: IE - $0.20 New install: PL - $0.10 New install: SG - $0.07 New install: IE - $0.11 New install: GB - $0.11 New install: NL - $0.35 New install: PH - $0.03 New install: MY - $0.01 New install: PK - $0.03 New install: NO - $0.23 New install: ES - $0.17 New install: GB - $0.14 New install: RS - $0.03
  8. E adevarat dar daca il folosesti in orele de varf ,cu o nisa buna,in cateva ore faci bani frumosi;)
  9. Esti patetic... Cine este inregistrat cu userul „tani„ il rog sa ma contacteze.
  10. off:Da intradevar m-am inselat in privinta ta... E bine ca faci up mersi,tine cont ca din caramelele alea mananci si tu,si gata cu offtopicul.
  11. Da trebuie verificat,ataseaza-i un card si il verifici ce te costa? Esti binevenit!Nu are ce sa fie necurat e vorba de installaxy detinut de Xcite care mai are si Dreamcash asa ca fiti convinsi ca nu e un pusti care a inceput ppi sa dea tepe,informati-va de reputatia lui. Da recunosc ca "quiraskill" este prietenul meu care m-a ajutat enorm si,la randul meu ajut si eu pe altii ne ajutam reciproc castigi tu ,castig si eu asta in cazul in care te tii de treaba .Va salut!
  12. Cine mai asteapta confirmare?postati si aici nu doar pm.
  13. Exista un delay la confirmarea conturilor,cei care v-ati inregistrat veti fi activati azi am vorbit cu adminul.
  14. Daca am omis pe careva care mi-ati trimis pm-uri va rog sa postati aici.Multumesc.
  15. Chiar nu vad relevanta postului tau,dubios in ce sens?Rog pe cei care nu vor,nu-i intereseaza,se plictisesc citind acest topic sa se abtina,multumiri anticipate!
  16. SALUT, Aceasta oferta se adreseaza atat profesionistilor cat si incepatorilor. Simplu si la subiect. Celor care se inscriu prin link-ul meu ofer urmatoarele: 1. 90% reffback inca din prima luna. 2. ebook detaliat cu introducere pentru incepatori 3. 50 de posturi (video+2poze+descriere pentru fiecare) 4. metode de promovare (peste 5 metode) 5. SEO incepatori (pentru cei care au blog sau site) 6. Suport prin skype, messenger si/sau teamviewer Pentru cine e interesat click aici apoi pm cu user
  17. Multumesc gushterul am incercat si eu de curiozitate si a mers perfect,esti un domn.
  18. Spune-i la prietenul ca acel bot nu mai functioneaza de 2 zile ,a facut iar update youtube,prea mult spam cu botii astia. P.S.:eu il dau si gratis din moment ce nu ai ce sa mai faci cu el.
  19. Oscileaza in jur de 1:9 dar daca ai multe downuri e ok.
  20. Este metoda cu care se pot instala si intradevar se fac bani cu installaxy,eu am inceput de 2 zile merg pe o metoda cumparata dar isi merita banii,bafta !
  21. Apreciez gestul de a scoate linkul tau si cred ca nu o sa ma mai agit nici eu sa mai pun linkuri pe acest forum unde unii in loc sa aprecieze ca altii diversifica moduri de a castiga ceva si sharuieste metode,situri,etc ei vin cu ironii de clasa 2-a ,eu unu daca vad o informatie care nu-mi inspira incredere ori caut detalii ori ignor dar nu ma bag ca musca in..... calului doar de dragul contrazicerii. PS.Am dovada de plata dar cum am mai spus nu o sa o postez aici,bafta tuturor!
  22. Specific romanesc te bagi in topicul meu sa-ti lasi tu link de referal ca blegul ala de lukas.luci19 ma invata el pe mine regulamentul ,traim in Romaniaaa asa e,hai sa ne furam caciulile ca si asa vine iarna. Unde scrie ca tu ai voie sa te bagi in threadul altuia sa-ti pui tu link de ref mai curiosule?
  23. Sunt dovezi de plata,eu unul inca nu am ajuns la cashout cine doreste link de inreg da-ti pm ca sa nu deranjez aici cu linkuri de ref.
×
×
  • Create New...