Nytro Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Securitate complet?Aceast? solu?ie de protec?ie complet? permite utilizatorilor individuali ce folosesc orice combina?ie de PC-uri, Mac-uri?i Smartphone-uri sau Tablete cu sistem de operare Android s? î?i protejeze toate dispozitivele de amenin??rile informatice. Acest produs poate acoperi pân? la 3 utilizatori ?i este dedicat exclusiv folosirii la domiciliu! Fiecare utilizator poate proteja un num?r nelimitat de dispozitive. Am primit-o la Defcamp Sparks si nu o folosesc.Primii norocosi... Serial No: http://X44PC5M (Doar pentru userii inregistrati)Have fun. Quote
razvandragos29 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Cum iau licenta ? cand dau pe serial no ma duce la o pagina care nu merge Quote
Nytro Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 Nu am idee. Am primit un card (gift card) cu acel cod. Nu l-am incercat, dar banuiesc ca e bun. Quote
Bebe Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 (edited) Cum iau licenta ? cand dau pe serial no ma duce la o pagina care nu merge ))))))EDIT: Nytro el da click pe link.. Edited July 11, 2014 by Bebe Quote
passfig Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Multumesc frumos, este valabila un an din momentul activarii pe bitdefender mobile. Quote