scaunmare Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Free Unlimited Hosting am mai gasit si altele asemanatoare ca asta...ce parere aveti despre toate care sunt asemanatoare?.......alta intrebare este daca stiti cum pot modifica fisierul php.ini de la hostingurile astea asa, vreau sa modific max upload size ala ca sa pot urca fisiere mari direct din pc...ca toate sunt limitate la cativa mb, mie imi trebuie 1gb...multumesc Quote
Ganav Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 (edited) Calitatea este, de regula, foarte slaba. Apar, de asemenea, si ad-uri asupra carora nu ai control pe site, o data ce urci fisiere(.html, .css, .php, .js, etc.). Serviciile sunt bune numai in scopuri educative, nu si comerciale. In majoritatea situatiilor directorul web este sandbox-ed cu chroot(pe sistemele Linux). Deci, nu poti accesa fisierul php.ini. Ce ai putea face, in unele situatii, este sa inregistrezi mai multe domenii, dupa care sa urci mai multe fisiere in directoarele asociate lor, si, ulterior, sa le copiezi in directorul tau principal(unde ai urcat site-ul pe care doresti sa il dezvolti).Acest lucru presupune ca directoarele asociate fiecarui domeniu sa nu aiba o limita, sau daca aceasta este mai mare ca si cea permisa de functia de upload. Edited July 13, 2014 by Ganav Quote
TheOne Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 foloseste One.com Web hosting**-**Domain • Hosting • E-mail** e gratis pe 1 an, domeniu+mail+hosting(15gb) si multe altele. Quote
AsalT Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Astia iti dau cu-o mana si-ti iau cu alta. Fac ei bani, nu dau host gratuit degeaba.La fel, recomand ONE, il folosesc de ceva timp si n-am avut probleme cu el. Quote
TheOne Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 (edited) @asaIT tot gratis ai luat si tu? Dac? da, a trecut anul gratuit? Cât ti'a venit de plata?Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 14, 2014 by TheOne Quote
AsalT Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 @asaIT tot gratis ai luat si tu? Dac? da, a trecut anul gratuit? Cât ti'a venit de plata?Sent from my iPhone using TapatalkOFF: Vezi ca se scrie AsalTON: Da, tot gratis am luat si eu.Nu mi-a venit nimic sa platesc, ca, am luat doar de cateva luni. Quote
TheOne Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 ON: Ok. Eram curios, am auzit ca iti fac scor mare, depinde ce succes ai cu site'ul.OFF: Sunt pe telefon , scuze.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
zodiak Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Setup fee 46.15 RON (USD 13.80). Pentru orice comanda trebuie platit setup fee. Quote
scaunmare Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 eu sincer caut ceva la care sa am acces la fisierul ala php.ini, fie ca am eu fisierul meu aparte, fie sa il rezolv cumva de la sursa, ca la max_upload_size acolo majoritatea au pus maxim 50mb nu stiu sigur...dar mie imi trebuie ca urc videoclipuri direct din pc, sa nu mai trec prin youtube ca stau ore intregi...imi trebuie un maxim de 900mb sau 1024mb Quote
jetus Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 La one e naspa ca nu poti parca mai multe domenii, trebuie sa-l transfer si sa platesc taxa de transfer, nu merge cu schimbatul de ns-uri Quote